Sportovi na vodi

Rađen: Ispraviću grešku

Rađen: Ispraviću grešku
Rađen: Ispraviću grešku

Nikola Rađen, proslavljeni srpski vaterpolista se otvorenim pismom obratio javnosti posle pozitivnog doping testa na kokain.

Prvobitno je poručio da se do okončanja doping postupka neće oglašavati, ali se Nikola Rađen predomislio, kako kaže, zbog velikog interesovanja javnosti. Njoj i upućeno otvoreno pismo sa iskrenim pokajanjem i priznanjem da je pogrešio. Proslavljeni srpski vaterpolista samo se nada da će uspjeti da se budućim koracima iskupi u očima dragih osoba, ali i čitavog vaterpolo svijeta.

"Tačno je da su nalazi na doping testu bili pozitivni i da mi od strane FINA sledi suspenzija. Tokom svoje dugogodišnje karijere i najvećih sportskih uspeha, bio sam preko 20 puta testiran i svi doping testovi, osim poslednjeg, bili su negativni", počinje 30-godišnji vaterpolista ukazujući još jednom da kokain, zbog kojeg će vjerovatno biti suspendovan na dve do četiri sezone, nije konzumirao radi poboljšanja sportskih rezultata, prenosi Mozzart sport.

"Prihvatam odgovornost za svoje postupke i svestan sam posledica koje će uslediti, ali se iskreno nadam da ću ponovo biti u prilici da se ponovo vratim vaterpolu. Napravio sam grešku koju ću ispraviti, a prvi korak na tom putu je da grešku priznam. Posebno želim da istakne da mi je žao što sam uneo nemir u svoju porodicu, što sam izneverio saigrače i trenera i što sam razočarao ljubitelje vaterpola. Međutim, nadam se da ću mojim budućim angažmanom pridobiti njihovo poverenje. Veliku zahvalnost dgugujem pre svega mojoj porodici, ali i svima onima koji su mi pružili podršku u ovom teškom trenutku", zaključio je Rađen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije