Sportovi na vodi

Radojičić: KKK Vrbas zaslužuje pažnju

Radojičić: KKK Vrbas zaslužuje pažnju
Radojičić: KKK Vrbas zaslužuje pažnju

Igor Radojičić, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, istakao je da Kajak-kanu klub Vrbas zaslužuje društvenu pažnju zato što populariše sport, učestvuje u međunarodnim takmičenjima i populariše grad Banjaluku i Republiku Srpsku.

"Članovi ovog kluba dali su doprinos i u maju, kada su spasavali i pomagali ugroženom stanovništvu od poplava", rekao je Radojičić nakon današnje posjete klubu, a prenijela agencija Srna.

On je istakao da je riječ o klubu sa veoma dugom tradicijom, koji će narednih godina organizovati nekoliko važnih evropskih i svjetskih takmičenja.

"Prijateljska posjeta predsjednika Narodne skupštine Igora Radojičića nam mnogo znači i pokazuje da smo dobro radili ove, ali i prethodnih godina. Drago nam je kad neko to prepozna, posebno neko kao što je gospodin Radojičić. Razgovarali smo o bogatoj istoriji kluba, ali i o planovima", rekao je Nikola Stanković, trener u ovom klubu.

On je upoznao Radojičića s organizacijom Evropskog prvenstva za seniore 2015. godine i organizacijom Svjetskog prvenstva za seniore godinu dana kasnije, ali i željom da Banjaluka bude domaćin velikog takmičenja i 2017. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije