Tenis

Ivanišević otkrio šta je sljedeće poslije Đokovića (VIDEO)

Ivanišević otkrio šta je sljedeće poslije Đokovića (VIDEO)
Foto: Nezavisne novine | Ivanišević otkrio šta je sljedeće poslije Đokovića (VIDEO)

Proslavljeni hrvatski trener i teniser Goran Ivanišević već mjesec dana nije trener Novaka Đokovića, ali ta tema, izgleda ni sada još uvijek ne jenjava.

Od toga kako su se rastali, šta je ko kome rekao pa to toga šta je sljedeći korak - su samo neka od pitanja koja se konstatno postavljaju Ivaniševiću, ali i neprestano vrte u medijima.

Kao trener je osvojio sve što se moglo osvojiti, tako da izazove treba tražiti u nečemu drugome.

"Volio bih da to bude neka mlađa osoba. Gotovi teniseri me više ne zanimaju. Imam motiv da sa nekim krenem od početka i da nešto od njega napravim", kazao je Ivanišević poslije egzibicionog meča u sklopu UNIQA iventa.

Otkrio je i da je već bilo ponuda i da je čak pet odbio.

"Četiri su bile sa ATP tura, a jedna sa WTA. Međutim, ja sam se prijatno zahvalio i rekao da se čujemo u devetom mjesecu", kazao je popularni Zec.

Podsjećamo, Goran Ivanišević je lice Uniqe čiji je ambasador postao prošle godine. A sada je u glavnom gradu Hrvatske svoje vrijeme izdvojio radi otvaranja UNIQA SEE Future fondacije koja je namijenjena  da pruži podršku mladim talentima u sportskim i kulturnim segmentima, kako bi se razvijali i postigli svoje potencijale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije