Tenis

Misterija: Teniska zvijezda zabrinula fanove

Misterija: Teniska zvijezda zabrinula fanove
Foto: N.N. | Misterija: Teniska zvijezda zabrinula fanove

Juče se pojavila vijest da je italijanska teniserka Kamila Đorđi završila karijeru u 32 godini.

Nekada 26. igračica svijeta i osvajačica četiri WTA titule se još uvijek nije oglasila, čak ni na društvenim mrežama gdje je itekako aktivna. 

Oko atraktivne teniserke vlada prava misterija, prenose italijanski mediji. Do sada nije bilo najave da će se jedna od najatraktivnijih igrača sa Tura oprostiti sa samo 32 godine. Ali odjednom se njeno ime 7. maja pojavilo na listi penzionisanih igrača Međunarodne agencije za integritet tenisa. No od tada se teniserka nije oglasila, posebno na Instagramu gdje je aktivna. Bez priče, bez objave, apsolutna tišina, misterija o njenom penzionisanju se produbljuje.

Ali postoje i drugi elementi u priči. Naime, prema onome što prenosi “Corriere della Sera“, Kamila je isključila i telefon. WTA, ženski profesionalni krug, nije bio obaviješten o njenoj namjeri da se povuče i pokušao bi je kontaktirati, no njeni mobilni je nedostupan, kao i telefon njenog argentinskog trenera oca Sergija i njene braće Leandra i Amadeusa. Navodno se nikome neće javljati prije Rolan Garosa. 

Italijani pišu da je karijera Kamile Đorđi na neshvatljiv način privedena kraju. Fanovi na društvenim mražama su posebno zabrinuti pitajući se šta se dešava. Na Instagramu ima 740.000 pratilaca. Iako nije u potpunosti iskoristila svoj talenat i potencijal smatra se zvijezdom bijelog sporta. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije