Tenis

Sinera za RG liječi gigant iz Serije A

Sinera za RG liječi gigant iz Serije A
Foto: Tanjug/AP | Sinera za RG liječi gigant iz Serije A

Ljubitelji tenisa nisu radosno primili vijest da se italijanski ljubimac, Janik Siner, nalazi pod znakom pitanja za Rolan Garos. Aktuelni osvajač Australijan opena je istakao da neće igrati na predstojećem Grend slemu u glavnom gradu Francuske, ukoliko se ne bude osjećao potpuno zdravo.

"Odlučićemo kako ćemo tretirati povredu. Neću taći reket neko vrijeme i igraću u Parizu samo ukoliko sam na svojih sto posto. Ako nisam na svom najvišem nivou, ponovo ću preskočiti. Neću da odbacim tri godine svoje karijere, zato što sam zanemarivao sebe i svoje tijelo. Ne želim da ulazim u detalje, ali mislili smo da je u pitanju jedno, a stvar je potpuno drugačije prirode", naglasio je skoro Italijan.

Koliko se na Apeninima vrednuju uspjesi Janika Sinera, govori činjenica da se i fudbalski klub Juventus "umiješao u opravljanje" igrača za predstojeći turnir.

Kako prenosi "Gazzeta dello Sport", ljubimac "Čizme" će se u narednom periodu oporavljati kliničkom centru "J Medical", koji je poznat po tome što je svojevremeno u rekorndnom roku pomagao svjetskim fudbalskim imenima poput Kristijana Ronalda, ali i teniseru Mateu Beretiniju.

Sada se svjetski broj dva obratio Juventusu za pomoć, a sudeći prema prethodnim primjerima, može se očekivati efektivan ishod.

Podsjećamo da se Janik usljed problema sa neimenovanom povredom povukao sa turnira u Rimu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije