Jet set

Dejana Rosuljaš - u štiklama se osjeća sigurno

Dejana Rosuljaš - u štiklama se  osjeća sigurno
Dejana Rosuljaš - u štiklama se osjeća sigurno

Dejana Rosuljaš, urednica i voditeljica na televiziji OBN, kaže da i privatno i poslovno nosi istu odjeću i koristi kozmetiku istog proizvođača. Kao i većina žena ima svoj fetiš, a to su torbe i cipele.

Preferira cipele s velikim petama. Iako su joj ponekad neudobne, kaže da ne odustaje, jer se u štikli osjeća sigurno, a to joj je, kako ističe, i seksi i ženstveno. S parfemima ne eksperimentiše i uživa u klasicima.

"Sama biram odjeću i za emisije, tako da je i odjeća koju nosim u emisijama ugodna i u njoj se osjećam lijepo. Imam sreću, jer sponzori su ljudi s kojima sam ja dogovarala. Tražila sam proizvode, robne marke koje meni odgovaraju, tako da je sve što nosim u emisiji ono što inače i privatno nosim", kaže Dejana.

Ističe da nema određen kroj koji preferira. Omiljena joj je boja plava, a što se tiče krojeva, uglavnom je to nešto usko.

Šoping dosadio

 "Mada moram priznati da sad počinjem nositi i šire krojeve. Međutim, ono što me na prvu oduševi je nešto što već u glavi zamislim, kako želim i kupim ono što je najpribližnije onome što sam zamislila", priča Dejana.

Ističe da joj je zbog čestih odlazaka u prodavnice da bira garderobu za emisije šoping već pomalo dosadio.

"Zbog toga mi neka privatna kupnja više ne predstavlja neko posebno zadovoljstvo, ali s obzirom na to da su stvari koje nosim u emisiji one koje i privatno volim, uvijek iskoristim priliku da odaberem nešto i za sebe", objašnjava Dejana.

Kaže da u slobodno vrijeme najviše voli nositi džins i majicu, jer se u njima najlagodnije osjeća.

"Sad će lijepo vrijeme, volim nositi japanke", dodaje Dejana.

Kaže da joj je najbitnije, kada bira garderobu za sebe, da je ona udobna.

"Treba kupovati stvari koje se nama dopadaju i u kojima se super osjećamo, jer kad vidimo određenu stvar na pisti, ona drugačije izgleda na manekenki, a drugačije na nama", ističe Dejana.

Dodaje da žena, u svakom slučaju, treba zanemariti trend kad je garderoba u pitanju, te da nije bila pobornik trendova.

"Nikad nisam išla kupiti nešto što je u trendu", objašnjava Dejana.

Kaže da su njen prvi izbor, kada su cipele u pitanju, štikle, jer ih voli.

"Imam previše štikli u kući. Jedno deset pari nikad nisam ni obula, jer su mi se dopale, pa sam ih kupila. Štikle obožavam, na njih sam slaba i, kad vidim lijepe štikle, moram ih kupiti, čak i ako mi nisu udobne. Imam dvoje štikle koje su mi neudobne i nosim ih kad zaboravim kako sam neugodno iskustvo imala kad sam ih posljednji put obula. Štikle su seksi, otmjene u isto vrijeme i ženstvene su. Nosim i ravno, ali samo ako imam puno obaveza u gradu", priča Dejana.

Alke omiljeni nakit

 Zimsku obuću Dejana voli u klasičnim bojama, a ljeti voli kombinovti i igrati se bojama.

Kad je u pitanju nakit, Dejana kaže da se u tom pogledu njen ukus mijenja, pa je znala imati perioda kad se voljela "kinđuriti", stavljati mnogo nakita na sebe, a bilo je perioda, kako ističe, kad nije nosila ništa od nakita.

"Prstenje sam nosila, ali zadnjih godinu dana ne nosim ih nikako jer mi smetaju. Posljednjih nekoliko mjeseci ono što obavezno nosim od nakita su sat i alke, čak ih imam u raznim bojama", ističe Dejana.

Kada je šminka u pitanju, Dejana kaže da se sa šminkericama uvijek nalazila na pola puta, te da one znaju šta ona voli.

"Posljednjih dvije-tri godine u emisijama obavezno imam tuš na kapcima, a privatno volim najviše samo maskaru, neku laganu podlogu pudera i sjajilo za usne", rekla nam je Dejana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije