Jet set

Filip Sejmur Hofman umro od predoziranja?

Filip Sejmur Hofman umro od predoziranja?
Filip Sejmur Hofman umro od predoziranja?

NJUJORK - Američki filmski i pozorišni glumac i reditelj Filip Sejmur Hofman, koji je juče pronađen mrtav u svom stanu na Menhetnu, vjerovatno je umro od predoziranja, javljaju američki mediji.

"New York Times" se poziva na policijske izvore koji su rekli da je Hofman pronađen s iglom u ruci i s paketićem za koji se vjeruje da sadrži heroin.

"Jasno je da se radi o predoziranju", rekao je izvor.

Tijelo je pronašao njegov pomoćnik u stanu na četvrtom katu zgrade Pickwick House u Grivič Viliču i odmah nazvao 911.

Hofman je uvijek bio otvoren kad je pričao o svojoj ovisnosti, a 2012. je izjavio da je nakon 23 godine apstinencije ponovo ušmrkivao heroin. Policija Njujorka istražuje slučaj, a forenzičari su rekli da će saopštiti uzrok smrti nakon obdukcije.

Njegov agent Karen Samfilipo je u ime porodice dala izjavu: "Shrvani smo gubitkom našeg Fila i cijenimo izraze ljubavi i podrške koje smo dobili sa svih strana. Ovo je iznenadan i tragičan gubitak i molimo vas da poštujete našu privatnost."

Hofman je bio u dugogodišnjoj vezi s modnom kreatorkom Mimi O'Donel, s kojom ima sina i dvije kćerke.

Hofman, rođen 23. jula 1967, godine 2005. je dobio Oskara za glavnu ulogu u biografskom filmu o Trumanu Kapoteu.

Među ostalim, glumio je u filmovima "Kralj pornića" (1997), "Sreća" (1998), "Flawless" (1999), "Talentovani gospodin Ripli" (1999), "Magnolija" (1999), "Korak do slave" (2000)... Takođe je nastupio u sporednim ulogama u filmovima "Crveni zmaj" (2002), "Studengora" (2003) i "Nemoguća misija III" (2006).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije