Jet set

Kejt Midlton otkrila koje kozmetičke proizvode koristi

Kejt Midlton otkrila koje kozmetičke proizvode koristi
Kejt Midlton otkrila koje kozmetičke proizvode koristi

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, za vrlo kratko vrijeme osvojila je svjetsku javnost i postala modna ikona. Modeli koje ona nosi rasprodaju se u rekordnom roku. Što se tiče njene dnevne njege, veliku pažnju poklanja njezi kose, ali i lica. Ovo su samo neki proizvodi koje ona svakodnevno koristi.

Kérastase: Midltonova je ljubitelj tretmana marke Kérastase, koje redovno stavlja njen frizer. Navodno, omiljena joj je maska Nutritive Oleo, koju stavlja jednom mjesečno, a koja je idealna za ispucale vrhove i koja kosi daje predivan prirodni sjaj.

Linija Karin Herzog:  Koristi više proizvoda iz linije Karin Herzog. Riječ je o ne tako komercijalizovanim proizvodima koji daju izuzetne rezultate. Prvo što koristi jeste Professional Cleanser, koji skida i šminku, ali i dubinski čisti lice. Prepručuju ga mnogi poznavaoci, a bukvalno transformiše vašu kožu.

Nakon čišćenja, Kejt nanosi kremu Vita-A-Kombi 1. Zovu je još i čudesnom kremom, jer izuzetno vlaži kožu, ubrzava obnavljanje ćelija, a istovremeno vrši detoksikaciju kože. Ovu kremu preporučuju i ljekari za zarastanje manjih rana.

Još jedan njen favorit iz ove linije je Oxygen Face Cream, koja takođe pomaže pri čišćenju kože, uklanja sve bakterije i vrši dubinsko čišćenje lica. Preporučuje se za masniju kožu, a od nje će koža izgledati besprijekorno.

Nivea Visage:  Iako su mnogi uvjereni da vojvotkinja od Kembridža koristi isključivo skupu kozmetiku, navodno je viđena da u apoteci kupuje i Nivea's Visage Pure & Natural, što je samo dokaz da ne morate potrošiti bogatstvo na kozmetiku da biste izgledali kao princeza.

YSL Touche Eclat:  Za ovaj proizvod kažu da je to glavna tajna svih ljudi iz modne industrije, ali i svih slavnih ljepotica, koje ga redovno koriste. Ovim proizvodom naglašavate osnovne karakteristike svog lica, tj. one najljepše dijelove.

Bobbi Brown Shimmer:  Ako ste nekada primijetili da Midltonova ima previše rumenila na licu, onda je to zahvaljujući Bobbi Brown Shimmer Brick Compact. Ipak, Britanci je vole tako i možda je to razlog zašto je zovu "engleska ruža".

Lancome's Artliner:  Ono bez čega nikada ne izlazi u javnost, to je ajlajner, koji koristi u skoro svim prilikama. Njen izbor je "Lancomeov" ajlajner, koji je koristila i za glamurozni izgled na dan svog vjenčanja. Inače, riječ je o ajlajneru koji ima tako dobru četkicu da ga mogu nanijeti i oni koji nisu tako vješti.

Hypnose Mascara od "Lancomea": Kada su u pitanju proizvodi za oči, Midltonova definitivno preferira "Lancome". Upravo njihovu maskaru redovno koristi, a prema riječima onih koji su upoznati, riječ je o maskari Hypnose, koja je jedna od najpoznatijih iz "Lancomeove" linije.

Xen-Tan:  Nerijetko ćete primijetiti da ima tamniji ten, ali ipak nije riječ o prirodnom tenu. Njen omiljeni proizvod je Xen-Tan, koji redovno nanosi svaki dan.

Parfemi:  Na dan vjenčanja nosila je Illuminum White Gardenia Petals i nakon što je objavljena ova informacija, taj parfem je bukvalno rasprodat u rekordnom roku. Vojvotkinja je navodni i ljubitelj parfema Jo Malone London, koji koristi u dnevnoj varijanti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije