Jet set

Keli Bruk tukla svoje bivše momke

Keli Bruk tukla svoje bivše momke
Keli Bruk tukla svoje bivše momke

LONDON - Britanska manekenka Keli Bruk (34) napisala je knjigu memoara "Close Up" koju će uskoro početi da prodaje, a dijelove iz knjige nedjeljom objavljuje The Sun.

Žena, izgleda, ima vatrenu narav. Iako je sada srećno vjerena za Dejvida MekIntoša, u memoarima se prisjetila da je šakom udarila svoja dva bivša momka.

S Džejsonom Stetamom (47) je bila u vezi od 1998. do 2004. Prsata manekenka je bivšeg momka udarila 2000. na vjenčanju Madonne (56) i Gaja Ričija (45). Stetam se prvo Keli rugao jer nije znala ko pjeva pjesmu koja je svirala, a zatim se okrenuo prema Gvinet Paltrou (41) i rekao joj "Gvini, Gvini, Gvini. Seksi, seksi, seksi", na šta se Bruk zacrvenilo pred očima i lupila ga je pesnicom u lice.

Njen bijes je osjetio i Deni Kiprijani (26) s kojim je raskinula prošle godine. Dok su još bili par otišli su zajedno u strip bar, a manekenka je vidjela Kiprijanija kako daje svoj broj jednoj striptizeti.

"Dušo, tražio sam te", rekao joj je kada joj se vratio, prisjetila se Keli, koja ga je tada udarila pravo u lice.

Prije Dejvida, Keli je već jednom bila vjerena i to za Toma Evansa (29). Njega nije tukla, ali njihovoj vezi je presudio puno veći problem i tragedija. Bruk je s Evansom dva puta zatrudnila i oba puta je imala spontani pobačaj. Prvi put to se dogodilo u aprilu 2011. Manekenka je bila trudna 6 mjeseci kada je izgubila dijete.

Iste godine u decembru ponovo je imala spontani pobačaj nakon samo nekoliko sedmica trudnoće. To je oboma bilo toliko teško da njihova veza nije mogla izdržati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije