Jet set

Na vjenčanju Anđeline i Brada služila se ružina voda iz BiH

Na vjenčanju Anđeline i Brada služila se ružina voda iz BiH
Na vjenčanju Anđeline i Brada služila se ružina voda iz BiH

Torta, haljina, hrana koja se služila nakon ceremonije, muzika… to su stvari koje niste znali o holivudskom vjenčanju godine Anđeline Džoli i Breda Pita.

Zavirite u detalje romantične ceremonije u dvorcu Miraval u Francuskoj.

Torta je domaća

Par se zaista pobrinuo oko budžeta, pa umjesto da unajmi poslastičare koji bi umijesili tortu, oni su te čarolije prepustili svojoj djeci. Njihov sin Paks i njegovi prijatelji uživali su u neredu i pečenju torte za veliki dan, prenosi Dnevni avaz.

Gosti su jeli brancina

Nije samo torta bila domaća, već su gosti mogli da uživaju i u domaćoj hrani nakon ceremonije. Na stolu je bila poslužena domaća šunka, sir i svježe ulovljeni brancin. Osim toga, uživali su u crvenom vinu i bh. ružinoj vodici, koje je, kako prenosi britanski Telegraf, Anđelinino omiljeno piće.

Crteži na njenoj vjenčanici

Na haljini su nacrtane mede, cvijeće, zebre, zečevi, Ajfelov toranj, avioni i po koja bezobrazna riječ. Čast da ukrase haljinu takođe su imala djeca supružnika.

Djeca su organizovala svoje uloge

Djeca nisu pravila haos kada je došlo vrijeme da se organizuje veliki dan. Bred i Anđelina su rekli da su djeca odabrala svoju garderobu i organizovali svoje obaveze.

"Na primjer, Noks voli da vodi računa o novcu kao i o žiru na jastučiću prije nego što se stavi prsten", naveo je par.

Tajna za medeni mjesec

Anđelina (39) i Bred (50) sada idu na Maltu da snime svoj zajednički film poslije 10 godina, i to pored mora. Međutim, to nije tako romantično kao što mislite. Naglasili su da snimaju film o paru koji je nesrećno vjenčan. Čudan medeni mjesec.

Intimni trenuci

Sva djeca su uzbuđena zbog svojih roditelja koji su se napokon vjenčali. Šajlo i Noks su držali prstenje i nestrpljivo čekali da se svi spreme.

Muzika na vjenčanju

Bred je pjevušio "Here comes the bride" sa djecom i gostima kada je Anđelina ušla u kapelu i uputila se ka oltaru. Takođe je lijepu glumicu pratio tradicionalni vjenčani marš.

Uspomena na Anđelininu mamu

Uvijek razmišljaju o porodici pa tako i na njihov dan. Bred je imao ugraviran kamen na mjestu gdje će vezati čvor. Kamen je u čast Anđelinine mame koja je preminula od raka jajnika 2007.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije