Jet set

Nikada ne biste pogodili da su ove poznate ličnosti u srodstvu

Nikada ne biste pogodili da su ove poznate ličnosti u srodstvu
Nikada ne biste pogodili da su ove poznate ličnosti u srodstvu

Internet sajt Find My Past objavio je na svojim stranicama rođačke veze među poznatim ličnostima. Rezultati su više nego zanimljivi a za neke svjetske zvijezde sigurno ne biste pomislili da su u rodu.

Kraljica Elizabeta II i glumac Džoni Dep su daleki rođaci i to po 20. koljenu. Njih dvoje potomci engleskog vladara Edvarda III koji je preminuo davne 1377. godine.

Rođake su takođe Madona i Kamila Parker Bouls, i to po 9. koljenu. “Kraljica popa” i supruga princa Čarlsa potomke su Kanađanke i Madelajna Ernard i njenog supruga, stolara Zaharija Kloutera, koji su živjeli u 17. vijeku.

Nećete vjerovati, ali zajedničkog pretka imaju Barak Obama i Bred Pit. U pitanju je čovjek iz Virdžinije Edvin Hikman, koji je njihovo pra-pra-pradeda i koji je premio davne 1769. godine. Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država i poznati glumac rođaci su po 10. koljenu.

Inače, Anđelina Džoli, ljepša polovina Breda Pita, daleka je rođaka bivšeg državnog sekretara Sjedinjenijh Američkih Država Hilari Klinton.

Glumice Glen Klouz i Bruk Šilds rođake su po drugom koljenu. Meri Eloiz Mur, koja je pratetka Glen Klouz, je inače prabaka Bruk Šilds. Inače, Glen je upravo inspirisala Bruk da postane glumica.

Rodbinske veze imaju i Kejt Midlton i Gaj Riči i to po šestom koljenu. Iako je prisustvovao na kraljevskom vjenčanju, slavni reditelj nije bio pozvan zbog toga što je rođak od vojvotkinje od Kembridža, već zbog toga štoa je dobar i blizak prijatelj sa princom Vilijamom.

Rođaci po desetom koljenu su i kanadske zvijezde Selin Dion i Džastin Biber. Oni imaj u zajedničku prabaku i pradeku Mari Boisdon i Žaka Vezinu, koji su iz Francuske u Kanadu stigli u 17. vijeku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije