Jet set

Novi život Zrinke Cvitešić: Nakon prekida s Hrvojem kreće u osvajanje britanskog filma

Novi život Zrinke Cvitešić: Nakon prekida s Hrvojem kreće u osvajanje britanskog filma
Novi život Zrinke Cvitešić: Nakon prekida s Hrvojem kreće u osvajanje britanskog filma

Zrinka je moja srodna duša koju nađeš jednom u životu - rekao je svojevremeno Hrvoje Rupčić grleći Zrinku Cvitešić. Danas ćuti. Nema više ni zagrljaja. Jer, četrdeset i četverogodišnji muzičar i devet godina mlađa glumica, koja posljednjih mjeseci u Londonu gradi uspješnu inostranu karijeru, nakon pet godina ljubavne veze više nisu zajedno.

Vijest o njihovu prekidu šokirala je i njihove najbolje prijatelje. Niko nije mogao ni naslutiti da je Zrinkinoj i Hrvojevoj ljubavi došao kraj.

- Posljednjih mjeseci bilo je trzavica u njihovoj vezi. Ali, nije to bilo ništa posebno, pa svi se parovi znaju posvađati. Pogotovo kad moraju održavati ljubav na daljinu, kad Hrvoje ne može, iako bi želio, taj tren otputovati u London, gdje Zrinka živi otkako je dobila ulogu u mjuziklu ‘Once’ na West Endu. Fantastično se tamo snašla. Ako ju je uspjeh i opio, neka joj je. Ona je to zaslužila! Što se tiče Hrvoja, on joj je proteklih godina bio velika podrška, ali izgleda da je više nije mogao pratiti. Možda u tome treba tražiti njihove razloge za kraj velike ljubavi - nagađaju prijatelji donedavno skladnog para, koji danas priznaju da su se jako začudili kada su shvatili da Hrvoje prije mjesec dana nije došao na VIP-ov božićni koncert u zagrebački HNK na kojem je, među ostalima, nastupala Zrinka.

- To je bilo čudno jer se njih dvoje nikad nisu razdvajali i koristili su svaki trenutak da budu zajedno. Hrvoje je, čula sam naknadno, negdje rekao da nije mogao doći slušati Zrinku jer je morao biti na jednoj kazališnoj probi. Već tada su počele priče o tome da je njihova veza u krizi, ali ja sam to pripisivala zločestim tračevima - govori jedna Rupčićeva prijateljica, koja smatra da se sve promijenilo nakon što se Zrinka preselila u London.

- Godinu dana dugačak je period i nije lako održavati vezu na daljinu, pogotovo kad su ljudi naučeni da su non-stop zajedno. Ali, i Zrinka i Hrvoje bili su uvjereni da će biti jači od svih prepreka. Nažalost, pokazalo se da nisu bili u pravu - dodaje bubnjarova prijateljica, podsjećajući na Rupčićeve medijske istupe od prije nepunih godinu dana.

- Zrinkinim odlaskom u London kod nas se nije ništa pretjerano promijenilo. I prije je Zrinka snimala film pa bi otišla negdje na nekoliko mjeseci ili pak ljeti mene ne bi bilo desetak dana u Zagrebu zbog gaža. Kad god se desi neka takva situacija, sjednemo i razgovaramo i oko svakog se projekta dogovaramo. Tako je bilo i prije Zrinkina odlaska u London. Znali smo da odlazi na godinu dana i da sad trebamo stvari posložiti tako da ja dođem kad god mogu. Na svu sreću, mogu si dopustiti da si dio mjeseca nagomilam obveze pa sam desetak dana slobodan. Istina, radi se o žestokoj križaljci, ali zasad sve funkcionira. Već sam se specijalizirao u pronalaženju povoljnih avionskih karata i izračunao sam da mi je jeftiniji let do Londona nego put autom do Splita - govorio je Hrvoje prošlog proljeća, objašnjavajući da se on u London kod svoje drage ne može preseliti zbog roditeljskih i poslovnih obaveza u Zagrebu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije