Jet set

Povećala grudi da bi skrenula pažnju sa zadnjice

Povećala grudi da bi skrenula pažnju sa zadnjice
Povećala grudi da bi skrenula pažnju sa zadnjice

Koko Ostin, rijaliti zvezda i supruga repera Ajs Tija, otkrila je da često nije dovoljno samouvjerena, te da je to jedan od razloga zašto je povećala grudi.

Iako svoje tijelo često voli da pokazuje u javnosti i ističe svoje obline Koko, koja je porijeklom Srpkinja, kaže da ima svojih nesigurnosti, piše B92.

Upravo je ta nesigurnost glavni krivac zbog kog je povećala svoje grudi.

"Grudi sam povećala jer sam htjela da skrenem pažnju s velikih bokova. Tad se smatralo da si debeo ako imaš veliku zadnjicu, a ja nisam htjela da me smatraju debelom", izjavila je ona.

Otkako je povećala grudi Koko kaže da se mnogo bolje osjeća u sopstvenom tijelu, a to nam svaki dan pokazuje fotografijama na Instagramu. Štaviše, Koko je postala opsjednuta fitnesom i svaki dan vježba, čime još više ističe svoje obline.

Inače, rijaliti zvezda je nedavno na Tviteru konačno otkrila svoje pravo porijeklo. Naime, u odgovoru jednom obožavaocu, koji joj je pojasnio da Jugoslavija više ne postoji, te se zainteresovao za to da li je Hrvatica, Bosanka, Slovenka ili Srpkinja, ona je bila mnogo određenija u definisanju svog porijekla i rekla da je Srpkinja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije