Jet set

Pravna borba Severine i Milana iza zatvorenih vrata

Pravna borba Severine i Milana iza zatvorenih vrata
Pravna borba Severine i Milana iza zatvorenih vrata

Susret poznate pjevačice Severine i njenog bivšeg partnera Milana Popovića desio se juče u Zagrebu, ali ovoga puta iza zatvorenih vrata Opštinskog građanskog suda.

Ročište je trajalo nešto više od tri časa, a nakon što su izašli iz zgrade, nijedna strana nije željela komentarisati postupak, koji je u ovom slučaju, zbog zaštite prava djeteta, tajan.

Severinin advokat Jadranka Sloković kratko je izjavila kako ne može davati nikakve informacije, te kako su se obje strane složile da sve dogovoreno drže u tajnosti.

Prvo ročište po prvoj tužbi, koju je Severina podnijela protiv Popovića, počelo je u devet časova ujutro u spomenutoj državnoj instituciji, a u pitanju je ročište za starateljstvo nad malenim Aleksandrom, sinom ovog para. Borba se posljednjih mjeseci odvija pod budnim okom najšire javnosti. Ipak, prvo ročište je bilo zatvoreno za javnost, a Severina i Milan u Sud su stigli tik pred početak procesa, oko 8.50.

Splitska pjevačica stigla je pred zgradu Suda u Vukovarskoj u pratnji svog menadžera Tomice Petrovića u crnom terenskom vozilu Touareg. Severina se pojavila u elegantnoj crnoj haljini i besprijekornog izgleda, ali prije ulaska u zgradu nije davala izjave.

Pred Sudom ju je dočekala Slokovićeva, koja je postajala vidno nervozna jer je Severina kasnila.

Njen bivši vjerenik, srpski "kralj bakra", stigao je prije nje, u pratnji advokata Ljube Pavasovića Viskovića, tako da su bivši partneri izbjegli susret pred objektivima kamera i fotoaparata.

Takođe, prisutni mediji su primijetili da je bivši par nosio sunčane naočare, iako je u prijepodnevnim satima na zagrebačkom području bilo prilično oblačno. Kroz šalu novinari su komentarisali da je sve ličilo na pravi holivudski spektakl, te da im je jedino nedostajao crveni tepih.

Podsjećamo, pjevačica zahtijeva da Milan viđa sina samo u njenom prisustvu zarad, kako je navela u tužbi, dobrobiti djeteta, dok Milan želi da se reguliše vršenje roditeljske dužnosti u okviru zajedničkog starateljstva, što po zakonskom minimumu podrazumijeva svaki drugi vikend, kao i  jedno popodne sedmično i polovinu praznika.

Nezvanično se spominje da je, paralelno sa sudskim postupkom, Centar za socijalni rad u Zagrebu protekle sedmice pozvao Severinu i Milana na razgovor radi utvrđivanja njihove podobnosti kao roditelja. Tom prilikom Milan je zamolio Centar da mu pomogne da vidi sina, što je i učinjeno. Sudeći po nekim izvorima, on se prekjuče u Centru sastao s Aleksandrom poslije više od dva mjeseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije