Jet set

Šarliz: Šon me usrećio

Šarliz: Šon me usrećio
Šarliz: Šon me usrećio

LOS ANĐELES - Holivudska glumica Šarliz Teron prvi put je progovorila o svojoj vezi s kolegom Šonom Penom, kao i o tome kako je došlo do toga da se zaljube jedno u drugo.

Tridesetosmogodišnja glumica govorila je o svojoj vezi sa 15 godina starijim glumcem u intervjuu za novi broj magazina "Vog".

"Sve se desilo prirodno. Prije nego što sam shvatila našla sam se u priči koja mi je život učinila boljim. Ljudi koji me stvarno vole vidjeli su kakav je to imalo efekat na mene. U mom životu uvijek sve štima, ali ako me neko čini još srećnijom onda vrijedi", kazala je Šarliz.

Iako uživa u vezi s legendarnim glumcem Teronova kaže da sebe nikada nije mogla da zamisli u vjenčanici.

"Da se razumijemo - ja nikada nisam maštala o bijeloj haljini. Gledajući druge ljude na vjenčanjima uvijek mislim: 'Baš lijepo', ali zapravo sjedim u publici očajna", priznala je glumica.

Smatra da su svadbene ceremonije uglavnom loše organizovane i da ne pružaju mnogo zadovoljstva mladencima.

"Tokom čitave večeri, kada bi trebalo da se slavi ljubav, mlada i mladoženja su razdvojeni kako bi provjerili da li je sa gostima sve u redu. Izgleda mi kao da su vjenčanja previše naporna", kazala je Šarliz.

Glumica je ljubiteljima filma poznata po ulogama u ostvarenjima "Đavolji advokat", "Moćni Džo Jang", "Posao u Italiji". Prestižno priznanje "Oskar" dobila je za najbolju glavnu ulogu u filmu "Monstrum" 2003.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije