Jet set

Seksi pozadinama gomilaju milione

Seksi pozadinama gomilaju milione
Seksi pozadinama gomilaju milione

Uz talentovane ljude obično idu i slava i bogatstvo, posebno kada su u pitanju pjevačke i glumačke zvijezde, ali neke od njih ne zarađuju samo talentom, već i vješto koristeći seksi obline.

To potvrđuju i pjevačice koje, zahvaljujući glasovnim mogućnostima, zarađuju mnogo novca, ali ipak neke od njih, iznose na bankovnim računima više gomilaju zahvaljući seksi pozadinama.

Tako su Dženifer Lopez i njena koleginica Igi Azelea odlučile ovih dana da zajedno naprave remiks pjesme "Booty". A, da se u čitavoj priči manje radi o muzici, a mnogo više o obožavanim pozadinama ove dvije muzičarke, svjedoče i nove promotivne slike. Nesumnjivo da njih dvije imaju talenta za pjevanje, ali ove žene su dobro naučile kako da zarade na svojim zadnjicama.

Lopezova je, kao začetnica trenda velikih zadnjica, inspirisala mnoge muzičarke da ponosno pokažu obline, a jedna od njenih nasljednica je i Azalea.

Njihov primjer nije usamljen u muzičkom svijetu, jer je sve više pjevačica koje, pored dobrih vokala, na binu iznose i druge adute, kojima se posebno raduju muški fanovi. Jedna od takvih je i zanosna Bijons.

Očekivano je da tvorac kovanice "bootylicious" (kombinacija riječi "zadnjica" i "preukusno") ima jednu od najpoželjnijih, ali i najvećih zadnjica šoubiznisa. Ona takođe rado ističe ovo, pa se u spotovima i na nastupima pojavljuje u odjeći koja je pripijena, zavodljiva i ne prikriva njenu seksi pozadinu.

Bijons u stopu prati još jedna tamnoputa vlasnica seksi zadnjice - Niki Minaž. Ova reperka se tek prije nekoliko godina probila na muzičkoj sceni, ali je brzo postala velika zvijezda. Zbog svojih hitova postala je cijenjena u muzičkom svijetu, a zbog seksi pozadine - željena među muškarcima.

Ona trenutno važi za ženu sa jednom od najpoželjnijih zadnjica na svijetu, a na svojim koncertima fanovima uvijek pripremi lijepu koreografiju sa puno vrckanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije