Jet set

U subotu operacija Lepe Brene

U subotu operacija Lepe Brene
U subotu operacija Lepe Brene

ZAGREB - Poznata pjevačica Lepa Brena jutros je u jednom resortu u Novom Vinodoloskom pala i slomila obje ruke, nakon čega je hitno hospitalizovana, a očekuje se da u subotu bude operisana.

Potrebna joj je hirurška intervencija, ali su ljekari zbog njenih prethodnih problema s trombom odlučili da do jutra pričekaju s operacijom, prenosi Index.hr.

Srpska folk-zvijezda trebalo je večeras i sutra da održi dva koncerta u makarskoj diskoteci "Petar Pan", ali sada su sve njene aktivnosti otkazane do daljnjega, navodi ovaj portal.

Brena i njen suprug Boba Živojinović odmarali su se u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, kao svakog ljeta, a tokom doručka pala je i slomila obje ruke, rekao je njen portparol Vedran Strukar.

"Do daljnjeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću", stoji u službenom saopštenju, a Strukar dodaje i da će kupcima karata novac biti refundiran.

Nakon nezgode i pada folk zvijezda će biti zadržana na liječenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nadomak Opatije.

Brzom intervencijom hrvatskih doktora i predusretljivošću kompletnog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je Brena slomila desnu, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta hirurškoj intervenciji.

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se osjeća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i kompletno medicinsko osoblje spomenute klinike.

Javnosti se saopštenjem obratila i porodica Lepe Brene.

Porodica Živojinović se ovom prilikom zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopedskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i cjelokupnoj javnosti širom Balkana na ukazanom interesu i brigom za zdravstveno stanje folk zvijezde, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije