Muzika

Kotor će ugostiti velika muzička imena

Kotor će ugostiti velika muzička imena
Kotor će ugostiti velika muzička imena

KOTOR - Popularni njemački tehno producent Kris Libing, francuska elektro diva Miš Kitin i američki house velikan Derik Karter predvode ovogodišnji program festivala "Refresh" u Kotoru.

Oni će premijerno nastupiti u Crnoj Gori od 13. do 15. avgusta u superklubu "Maximus", navodi se u saopštenju organizatora festivala.

Kris Libing važi za jednog od lidera svjetske tehno scene. Harizmatični producent iz Frankfurta, koji ove godine obilježava dvije decenije rada, poznat je po brojnim tehnološkim inovacijama, te virtuoznom živom nastupu. U posljednjih nekoliko mjeseci posjetio je Tokio, Njujork, London, Peking, San Francisko, Meksiko Siti, Detroit, Buenos Ajres, Majami, Berlin i Barselonu.

Miš Kitin je autentična andergraund heroina, čije pjesme su dostizale vrhove top-lista, ostavljajući iza sebe i najkomercijalniji pop, dok je Derik Karter nedavno uvršten na listu 100 najpoznatijih građana Čikaga, gdje su još samo dva house producenta.

Iza sebe ima nekoliko studijskih, kompilacijskih i čak 14 miks albuma, te desetine singlova, a njegova izdavačka kuća "Classic" svrstava se u red najuticajnijih, dok ove godine ima svoju binu na gigantskom festivalu "Tommorowland".

Najbrže fanove očekuje ograničen broj ulaznica za sve tri festivalske noći, koje mogu da osiguraju za samo 14 evra. Ulaznice za deveti "Refresh" mogu se kupiti na prodajnim mjestima "Gigstixa", kao i na trafikama "Tobaco S Prec" i "Štampa" u Crnoj Gori.

Prošlo festivalsko izdanje imalo je ukupno 20 žurki za 12.000 posjetilaca, s više od 50 izvođača iz Njemačke, Velike Britanije, SAD, Italije, Rumunije, Srbije, BiH i Crne Gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije