Muzika

"Miligram" prikupio više od 50.000 KM

"Miligram" prikupio više od 50.000 KM
"Miligram" prikupio više od 50.000 KM

BANJALUKA - Pompezne najave o vrhunskom ozvučenju, brojnoj publici koja se očekuje, te sjajnoj atmosferi na koncertu sastava "Miligram" u Banjaluci, dokazalo se, nisu bile pretjerane.

Jedan od trenutno najpopularnijih bendova u regionu ispunio je Gradski stadion u gradu na Vrbasu, a zahvaljujući njihovoj humanoj misiji za poplavljena područja u RS prikupljeno je više od 50.000 KM, koje će na račun Fonda solidarnosti RS biti uplaćene u ponedjeljak.

Vjerni fanovi ovog benda na stadion su počeli pristizati već od 18 časova, kako bi zauzeli najbolje pozicije i iz blizine vidjeli Aleksandra Milića Milija i miljenika ženske populacije Alena Ademovića.

Kad se popularna šestorka pojavila na sceni, ovacije i aplauz nisu prestajali nekoliko minuta, a momci su nešto više od dva sata svirke počeli numerom "Libero" sa njihovog prvog albuma.

Potom su se nizale "Zato kradem", "21. vijek", "Beograd noću", "Samo luda", "Sve mi se menja", "Kruška"…

Nisu izostali ni hitovi koje je Milić pisao za neke od najpopularnijih domaćih izvođača, a on je nekoliko puta naglasio da su oni to veče najsrećniji bend na svijetu.

I dok su u publici jedni neumorno plesali, drugi manje iskusni plesači cupkali u mjestu i pjevali, momci se na bini nisu štedjeli, ali je jedno bilo sigurno - svi su podjednako uživali. Ali, svi su dali gas kada su se začuli prvi taktovi numere "Gas, gas", koja je dala pečat dobroj zabavi.

Milić je još jednom istakao da ovaj koncert za njih ima nevjerovatan značaj jer je to prvi stadion koji su radili samostalno, a pritom je najvažnije da u što većoj mjeri pomognu ljudima kojima je u ovom momentu pomoć neophodna.

Ako je u publici bilo onih koji nisu veliki fanovi "Miligrama", mogli su da uživaju u vrhunskoj produkciji, sceni i pozitivnoj energiji. Iako su se članovi benda nekoliko puta zahvalili publici na odličnom odzivu i nevjerovatnoj atmosferi koja je vladala, nije izostala ni zvanična zahvalnica na društvenim mrežama, pa je tako na zvaničnoj Facebook stranici benda dan nakon koncerta status bio: "Banjaluka! Hvala vam od srca! Vaš 'Miligram'!"

Radio-televizija Republike Srpske (RTRS) je bila medijski pokrovitelj koncerta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije