Muzika

Regionalne muzičke zvijezde na "Oskaru popularnosti"

Regionalne muzičke zvijezde na "Oskaru popularnosti"
Regionalne muzičke zvijezde na "Oskaru popularnosti"

Željko Samardžić, Goca Tržan, Nina Badrić, Milica Todorović, sastav "Van Gogh", samo su neki od izvođača koji su u utorak veče gotovo tri sata zabavljali publiku u Sportskoj dvorani "Borik" na 18. muzičkoj manifestaciji "Oskar popularnosti".

Brojni izvođači iz regiona došli su u grad na Vrbasu kako bi i ove godine preuzeli svoj "Oskar", a domaća publika, već naviknuta na dobru zabavu, popunila je "Borik" gotovo do posljednjeg mjesta.

Pored regionalnih muzičkih imena, na ovogodišnjem "Oskaru" nastupili su i izvođači iz Banjaluke - Dado Glišić, Lukijan Ivanović i duo "Aifel".

Na sceni su se smjenjivali folk i pop muzičari, ali i glumac Andrija Milošević, koji je svog "Oskara" dobio za komičara godine, te izvodeći numeru iz jedne od svojih predstava pokazao zašto je baš to priznanje završilo u njegovim rukama.

Pažnju snažnijeg pola u publici svojim izgledom su plijenile mlade pjevačice Milica Pavlović, Radmila Manojlović i Milica Todorović, ali je svojim nastupom posebno oduševljenje izazvala popularna violončelistkinja iz Hrvatske Ana Rucner.

Organizator "Oskara popularnosti" je Agencija "Queen estrada" iz Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije