Muzika

U Bijeljini počeo Bir fest

U Bijeljini počeo Bir fest
U Bijeljini počeo Bir fest

BIJELJINA - Četrvrti Bir fest u Bijeljini počeo je večeras nastupom desetak muzičkih grupa iz regiona na dvije bine postavljene na gradskom stadionu.

Prvo veče trodnevnog muzičkog festivala obilježava nastup "Van Goga", u subotu "Pilota", a publiku će na završnoj večeri u nedjelju zabavljati grupa"Miligram".

Član organizacionog tima Dejan Ćosić rekao je Srni da se i ove godine očekuje posjeta oko 30.000 gostiju tokom tri večeri programa na Bir festu.

Specifičnost ovogodišnjeg festivala je da se održava istovremeno kada i Svjetsko prvenstvo u fudbalu, zbog čega je za posjetioce na gradskom stadionu postavljen veliki video bim na kojem mogu da prate utakmice.

Tradicionalno, na Bir festu je prisutno dvadesetak štandova domaćih i svjetskih proizvođača piva koji su prisutni na tržištu regije.

Muzički program odvija se istovremeno na dvije bine od 19.00 do 2.00 časa, a cijene ulaznica su dvije KM u petak i subotu i tri KM u nedjelju.

Za nastup desetina afirmisanih i mladih muzičara na Bir festu obezbijeđeni su vrhunska oprema i produkcija, kao i televizijski prenos programa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije