Pozornica

Glumci nagrađeni dječjim osmijesima

Glumci nagrađeni dječjim osmijesima
Glumci nagrađeni dječjim osmijesima

BANJALUKA - Mnogo igre, zabave i pjesme dočekalo je mališane koji su u utorak veče prisustvovali premijeri predstave "Vesela šuma čeka Deda Mraza", u režiji Aleksandre Spasojević, u Gradskom pozorištu "Jazavac" u Banjaluci.

Prepunu salu, osmijehe i dječju graju zatekli su lija, medo i zeko, koji su u posebnim kostimima izašli na scenu da bi zabavili najmlađu, ali i najdražu publiku. Tekst Lele Stojanović vjerno dočarava mališanima da se dobro dobrim vraća, ali i šta mogu da očekuju ukoliko žele da naude drugima.

Ulogu lukave, ali simpatične lije vjerno je dočarala mlada glumica Nataša Perić, dok se u ulozi mede našao Marko Nedeljković, a nemirni zeko bio je Marko Vukosav.

"Pripreme su tekle u veoma pozitivnoj atmosferi. Ovo je prvi put da sam radio predstavu za decu, mora dosta da se trči i zahtevno je fizički, ali jako lepo", istakao je Nedeljković.

Čekanje Deda Mraza za njih troje velika je obaveza jer medo ne želi da utone u zimski san, zeko pokušava da smiri svoj nemirni duh, a lukava lija smišlja kako da on prvo dođe do nje. 

Smijeha u sali nije nedostajalo, a prava erupcija oduševljenja zavladala je onog momenta kada se na sceni zaista pojavio Deda Mraz. Većini roditelja bilo je teško da zadrže mališane pored sebe.

Aleksandra Spasojević otkrila je da će ova predstava biti izvođena kad bude dodjela paketića, samo što će tada na sceni biti dva Deda Mraza i Sveti Nikola.

Komad će večeras biti izveden u humanitarne svrhe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije