Pozornica

"Lord Of The Dance" nastupaju u Banjaluci

"Lord Of The Dance"  nastupaju u Banjaluci
"Lord Of The Dance" nastupaju u Banjaluci

Najpoznatiji irski step plesači, "Lord Of The Dance", u srijedu naveče će zagospodariti banjalučkim plesnim podijem u Sportskoj dvorani "Borik" s početkom u 20 časova.

Na novoj evropskoj turneji, u okviru koje će posjetiti 22 destinacije, pred svojim vjernim fanovima nastupiće i u gradu na Vrbasu, gdje nastupaju drugi put, a prodaja ulaznica svjedoči da ova jedinstvena trupa u svijetu ima mnoštvo obožavalaca u tom gradu.

Majkl Fletli, autor i direktor ovog međunarodno nagrađivanog plesnog fenomena, dokazao je kroz svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice.

''Lord Of The Dance'' neprekidno ruše sve rekorde u prodaji ulaznica širom svijeta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo čarolije. Plesom, kao univerzalnim jezikom, Fletli prenosi čaroliju i ritam koji će svakoga oduševiti i podignuti na noge.

Tvorac ove svjetski poznate plesne trupe poznati je irski plesač i koreograf koji svoj uspjeh duguje svojoj pokojnoj baki, za koju uvijek ostavlja jednu stolicu praznu u gledalištu na svim svojim nastupima.

Njegova vizija je na samom početku karijere imala mnoga spoticanja, no Fletli je uvijek volio istaći da je svaka prepreka zapravo prilika za novi početak.

"Kada sam imao šest godina, stalno sam upadao u nevolje zbog sanjarenja. Danas živim upravo taj san", kazao je jednom prilikom.

Ovi savršeno istrenirani plesači i rekorderi u brzini stepanja, na ovoj turneji donose novu, nikada viđenu koreografiju.

Upravo zbog toga, kao i činjenice da i u BiH već godinama imaju svoje obožavaoce, ova najveća irska plesna senzacija "Lord Of The Dance" dolazi u Banjaluku, na već provjerenu destinaciju ljubitelja plesnih koraka.

Ulaznice za ovaj plesni spektakl mogu se nabaviti putem sajta www.kupikartu.ba, u "Boriku", na Trgu Krajine, u Multipleksu "Palas" i Turističkoj agenciji "MG Travel".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije