TV

4D sportski prenosi i švedski "to go" hotel

4D sportski prenosi i švedski "to go" hotel
4D sportski prenosi i švedski "to go" hotel

Novo, 35. po redu, izdanje popularne emisije o svijetu tehnologije "m:magazin" možete pogledati i ove subote u terminu od 16.15 na programu Alternativne televizije.

Ovoga puta ćete saznati kako izgleda budućnost televizijskih sportskih prenosa, sve prednosti odlične Vitastiq aplikacije za mjerenje vitalnih signala i još mnogo toga.

Sportski prenosi postaju realističniji nego ikada, a novi "Buttkicker" hardware američke kompanije "Guitammer" donosi atmosferu sa sportskih terena direktno u vaše domove. On funkcioniše pomoću haptičke (taktilne) tehnologije koja pomoću posebnih senzora, instaliranih oko terena, prenosi sve pokrete sa terena gledaocima koji u utakmicama uživaju iz kauča kod kuće.

Trenutno su u Švedskoj veliki hit prenosivi ili "to go" hoteli kompanije "Scandic". Želite da provedete noć pored usamljenog jezera u šumi ili u blizini jednog od fjordova? "Scandic" vam omogućava upravo to, a kvalitetna hotelska usluga je zagarantovana.

U ovom izdanju emisije "m:magazin" vam predstavljamo i Huawei Mate 7 fablet, koji je osvojio kupce širom svijeta. Ovaj 6-inčni spoj smartfona i tableta nadmašio je sva očekivanja korisnika, a posebna zanimljivost je napredni čitač otiska prstiju koji je smješten odmah ispod objektiva pozadinskog fotoaparata.

I ove subote su sa vama Brankica Stojanović i Jelena Babić, koje su za vas pripremile pregršt zanimljivih i zabavnih tema iz svijeta tehnologije. Za sve sugestije ili eventualne prijedloge tema za emisiju možete nam pisati na [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije