TV

Besplatna premijera "Igre prijestolja V" za sve Open IPTV korisnike

Besplatna premijera "Igre prijestolja V" za sve Open IPTV korisnike
Besplatna premijera "Igre prijestolja V" za sve Open IPTV korisnike

Ekskluzivno na Open IPTV-u putem Home Box Office, vodeće premium televizijske mreže, za sve naše Open IPTV korisnike donosimo besplatnu premijeru nove, V sezone kultne HBO serije "Igra prijestolja V", koja će se emitovati 13. aprila u 20.05.

Prva epizoda najgledanije HBO serije svih vremena, ovjenčane brojnim "Emi", "Zlatni globus" i "Pibodi" nagradama, biće dostupna svim korisnicima Open IPTV-a, a ekskluzivna premijera istovremeno će se emitovatii u čak 170 zemalja širom svijeta.

Kultna serija i svjetski televizijski fenomen, "Igra prijestolja", bazirana na fantastičnim bestselerima Džordža R. R. Martina "Pjesma leda i vatre", epska je priča o izdaji i plemenitosti, smještena na kontinent Vesteros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

Nova sezona, kroz 10 epizoda, donosi brojne zanimljive zaplete, koji će se razvijati do neizbježne, često krvave završnice. Poslije šokantnih smrti Džofrija (igrao ga je Džek Glison), Tivina (Čarls Dans), Oberina (Pedro Paksal) i Šie (Sibel Kekili), peta sezona počinje snažnim vakumom koji protagonisti širom Vesterosa i Esosa pokušavaju da ispune. U Crnom zamku, Džon Snježni pokušava da ispuni zahtjeve Noćne straže i novopridošlog Stanisa Barateona, koji se ponaša kao da je zakoniti kralj Vesterosa. U međuvremenu, Sersei očajnički pokušava da zadrži moć u Kraljevskoj luci među Tirelovima i sve moćnijom religioznom grupom koju predvodi Vrhovni Vrabac, dok Džejmi odlazi na tajni zadatak.

S druge strane Uskog mora, Arja traži starog prijatelja dok bjegunac Tirion pronalazi novi povod. Dok opasnost vreba u Mirinu, Deneris Targarjen saznaje da njena slaba opsada grada zahtijeva veće žrtve. U ovoj sezoni biće prikazane neke od najeksplozivnijih scena, dok "dolazak zime" postaje zloslutniji nego ikada dosad.

Izvršni producenti "Igre prijestolja" su Dejvid Beniof i D. B. Vajs, Kerolin Straus, Frenk Dolgeri, Bernadet Kofild; saradnici izvršnih producenata Gajmon Kasadi, Vins Džerardis i Džordž R. R. Martin; producenti su Kris Njuman, Greg Spens, Lisa Mekatakni i Brajan Kogman.

Svi korisnici osnovnog i start Open paketa će premijernu epizodu serije "Igra prijestolja" moći da prate na novom kanalu HBO PRO u vremenu od 19.15 do 21.30, a kanal će se emitovati na poziciji 705. Da bi ovaj promotivni kanal korisnicima bio vidljiv potrebno je pritisnuti HOME na daljinskom upravljaču ili gaizabrati iz EPG-a. HBO kanal se nalazi u dodatnom Open IPTV HBO paketu na poziciji 701.

Podsjećamo vas da još uvijek traje akcija u kojoj vam uz odabir bilo kojeg Open paketa sa IPTV-jem poklanjamo gratis sve dodatne TV pakete (HBO, Cinemax, Plus, Sport, Pink Plus) uz koje možete besplatno uživati do kraja 2015.

Budite uz Open IPTV i kanal HBO ili HBO PRO 13. aprila već od 19.15 časova, spremite čips i kokice, pronađite najudobniji položaj u vašoj fotelji i uživajte u spektaklu koji vamdonosi V sezona "Igre prijestolja".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije