TV

Hit filmovi i serije koji će vas osvojiti ove jeseni

Hit filmovi i serije koji će vas osvojiti ove jeseni
Hit filmovi i serije koji će vas osvojiti ove jeseni

Kanal FOX Life predstavlja vam seriju "Vještice iz Ist Enda", priču o Bošamovima, porodici besmrtnih vještica.

U drugoj sezoni se otvara portal ka Asgardu, a ono što će izaći kroz njega zauvijek će svima promijeniti život. U Ist Endu se pojavljuje i naznanac (Kuk), a Džoana slabi od Penelopinog otrova. Njena porodica očajnički pokušava da nađe lijek. Drama se povećava kad Des i Kilijan dobiju vještičine moći poslije smrti svoje majke. Ostaje da vidimo šta će učiniti s tim moćima nedjeljom u 21.50.

Od 17. oktobra, na kanalu FOX Crime, radnim danima u 14.55, pogledajte drugu sezonu serije "Vojni advokati", sa poznatim glumačkim imenima Dejvidom Džejmsom Eliotom, Ketrin Bel, Džonom M. Džeksonom i drugim. U jednočasovnoj dramskoj avanturističkoj seriji, pomoću revolucionarnog produkcijskog procesa koji je razvio autor serije Donald Belisario, serija "Vojni advokati" na male ekrane donosi akciju i specijalne efekte filmskog kvaliteta.

Nagrađivani film Ridlija Skota "Savjetnik", na kanalu HBO, donosi nam i bombastičnu glumačku postavu: Majkla Fasbendera, Penelope Kruz, Kameron Dijaz, Havijera Bardema i Breda Pita. Reklo bi se da jedan advokat ima sve, ali višak samopouzdanja će ga uvesti u jednokratni posao sa drogom iz kojeg neće moći da se izvuče tako lako... Na programu 19. oktobra u 20.05.

Ljubitelji dokumentarnih i naučnih emisija uživaće i ovog mjeseca uz program kanala National Geographic i poznate serijale kao što su "Autsajderi sa Darenom Makmalenom", na rasporedu utorkom u 21.55, i "Isprljaj ruke i obogati se" (petkom u 21.55). Pored već poznatih serijala, ne propustite i nove premijere. "Invazija na zemlju", koja je na programu u utorak, 21. oktobra, u 20.55, predstaviće nam ono što nam se oduvijek činilo kao naučna fantastika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije