TV

Kako da zaštitite Wi-Fi i personalni roboti

Kako da zaštitite Wi-Fi i personalni roboti
Kako da zaštitite Wi-Fi i personalni roboti

Novih 20 minuta posvećenih informacijama iz svijeta tehnologije i komunikacija možete pogledati u posljednjem ovogodišnjem, 27. izdanju m:agazina, koje će na programu ATV-a biti prikazano u subotu 27. decembra od 16.15 časova, a i ovoga puta vam donosimo pregršt zabavnih i zanimljivih sadržaja.

Susret prirode, čovjeka i tehnologije može imati razne konotacije, ali ovoga puta riječ je o posve neobičnom hobiju – posmatranju ptica. Mislite da je riječ o nečemu sasvim običnom? Možda će vas razuvjeriti prilog koji smo za vas spremili u novom izdanju emisije.

Pokušavate da surfujete internetom, ali otvaranje stranica traje vječnost, bez obzira što bi vaš internet paket trebao omogućiti da se to desi u jednom trepetaju? Možda još neko koristi vašu vezu, a da vi o tome pojma nemate. Ako budete sa namau subotu, otkrićemo vam šta da učinite u tom slučaju. Otkrićemo vam i koliko će vremena proći do trenutka kada svi budemo imali sopstvenog, personalnog robota.

Kroz najnovije izdanje m:agazina vodiće vas Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će učiniti da vam vrijeme provedeno uz male ekrane bude izuzetno zanimljivo i zabavno.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije