TV

Linč neće režirati nastavak serije "Tvin Piks"

Linč neće režirati nastavak serije "Tvin Piks"
Linč neće režirati nastavak serije "Tvin Piks"

LOS ANĐELES - Autor "Tvin Piksa" Dejvid Linč neće režirati nastavak kultne serije najavljivan za sljedeću godinu, a kako prenose elektronski mediji, po svemu sudeći, razlog je novac.

Šanse da će nastavak biti snimljen su umanjene, a kako sada stvari stoje, ako ga i bude, njega neće potpisati Linč, koji je na svom Twitter nalogu napsiao da nije postigao dogovor sa Showtime televizijom.

"Nakon jedne godine i četiri mjeseca pregovaranja, napuštam projekat zato što su mi ponuđena nedovoljna finansijska sredstva za scenario kakav sam želio da sprovedem u djelo", naveo je Linč.

Kako je rekao, ovog vikenda je počeo da obavještava glumce da neće režirati nastavak serije.

"Uprkos tome, nastavak serije će možda ipak biti snimljen i emitovan na Showtimeu. Volim svijet 'Tvin Piksa' i žao mi je što nije postignut dogovor", dodao je Linč.

Mediji podsjećaju da je prošlog mjeseca objavljeno da postoje izvjesne komplikacije u realizaciji nastavka serije.

Povodom izjave Dejvida Linča oglasila se i Televizija Showtime.

"Žao nam je zbog izjave Dejvida Linča, jer smo mislili da smo na istom zadatku. Showtime takođe voli svijet 'Tvin Piksa' i još se nadamo da ćemo postići dogovor sa autorima serije Dejvidom Linčom i Markom Frostom", navodi se u njihovom saopštenju.

Linč i Frost su već uradili "prvu ruku" scenarija za devet novih epizoda, a mediji spekulišu da će to biti dovoljno Showtimeu da nastavi projekat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije