TV

M:tel i Open IPTV preporučuju zanimljive naslove

M:tel i Open IPTV preporučuju zanimljive naslove
M:tel i Open IPTV preporučuju zanimljive naslove

Televizijski kanal HBO donosi fantastičan triler "Savjetnik", koji je na programu 18.oktobra u 20:05.

Režiser Ridli Skot i glumačka postava Penelope Kruz, Kameron Dijaz i Bred Pit nam dočaravaju trilersku priču. Reklo bi se da jedan advokat ima sve, ali višak samopouzdanja ga uvodi u jednokratni posao sa drogom iz kojeg neće moći da se izvuče tako lako. Sada savjetnik ne zna kome da vjeruje i njegova greška će dovesti katastrofe.

HBO - Nedjeljna megapremijera - 19.10.2014. - 20:05 - "Sve smo rekli"-Romantična komedija... U pokušaju da skrene misli sa kćerkinih priprema za odlazak na koledž, razvedena maserka počinje da izlazi sa dobrim, ali donekle površnim čovjekom sa kojim se sjajno zabavlja sve dok ne otkrije da je on bivši muž njegove nove prijateljice.

Pored klasičnih filmskih ostvarenja, HBO preporučuje fantastičan dokumentarni film "Keri Fišer: Bez dlake na jeziku", koji ne programu u četvrtak 23.10. u 22 časa. Ovaj film je adaptacija pozorišne predstave o autobiografiji holivudske ikone Keri Fišer, koja priča o svom životu. U filmu se kombinuju upečatljiv monodramski nastup ove žene, razgovori o njenoj porodici i arhivski snimci.

HBO COMEDY za petak 24.10. zakazuje avanturističku komediju "Mali problem,velika nevolja" za 18:35.A da je zaista tako pogledajmo u priči u kojoj sarkastična tinejdžerka Vren mora da vodi mlađeg brata u prikupljanje slatkiša u Noći vještica, ali ga usput gubi. Traži pomoć od najbolje prijateljice i dvojice čudaka kako bi ga našla prije nego što njihova majka sazna da je nestao. Režiju potpisuje Džordž Švorc, a glume Viktorija Džastize, Džekson Nikol, Tomas Man i drugi.

Televizijski kanal CINEMAX preporučuje ostvarenje iz Svjetske kinematografije za 19.10. u 20 časova. Riječ je o dramskom ostvarenju "Izvori života". Njemačka 1949. - Veteran Erih se osjeća kao stranac nakon povratka u otadžbinu. Kroz generacije Erihove djece i unučića svjedoci smo prekretnice u istoriji Zapadne Njemačke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije