TV

Ne propustite fantastične filmske i serijske naslove uz Open IPTV

Ne propustite fantastične filmske i serijske naslove uz Open IPTV
Ne propustite fantastične filmske i serijske naslove uz Open IPTV

TV Cinemax u petak, 15. maja, prikazuje kultni kriminalistički triler "Duga ruka mafije" u 21.50 sa Entoni Kvinom u glavnoj ulozi.

Tokom odvažne pljačke, od italijanske mafije je ukradeno oko 300.000 dolara. Ubijeno je nekoliko mafijaša, kao i dva policajca. Dva njujorška policajca jure tri sitna kriminalca koji bježe s mafijaškim novcem, a koje ujedno juri i mafija.

Vrijeme je za komediju. U utorak, 19. maja, na HBO Comedy sa početkom u 22.10 možete pogledati "Proslavu godišnjice". Režiju i glavne uloge potpisuju Alan Kaming i Dženifer Džejson Li. Poslije jednogodišnje razdvojenosti Džo i Sali Terijan prave žurku kako bi proslavili nekoliko važnih trenutaka u svom braku. Ali, žurka se otima kontroli zbog neočekivanog poklona i pokreće "eksploziju" bolnih priznanja.

Ekskluzivno na TV HBO 21. maja u 21.30 možete pogledati dokumentarni film "Korengal". Ovaj istorijski dokumentarac, snimljen prošle godine, zapravo je nastavak dokumentarnog serijala sa rediteljskim potpisom Sebastijana Jungera " Restrepo" iz 2010. U istoj dolini, sa istim ljudima, ali sa potpuno različitim pogledom na rat. Film ne prikazuje samo ratne prilike već objašnjava i kako rat funkcioniše i šta znači mladim ljudima koji ga vode.

Televizijski kanal HBO nam donosi još jedno sjajno filmsko ostvarenje, krimi-dramu "Svirepi spavač", koja je na programu u četvrtak, 21. maja, u 20.05. Film prati novinarku "LA Viklija" Kristinu Pelisek dok neumoljivo istražuje neriješena ubistva desetine žena u Los Anđelesu. Ubrzo shvata da je za mnoge od tih smrti, koje su počele da se dešavaju prije 20 godina, odgovorna jedna osoba.

"Na slovo, na slovo R" naziv je serije koja će biti emitovana na TV FOX lifeu, i to od 22. maja, radnim danima od 23.10. Serija prati Keti Džejmison, nastavnicu u srednjoj školi u Mineapolisu, rezervisanu suprugu i majku iz predgrađa kojoj je dijagnostikovan melanom. Ta spoznaja je primora da zaista počne da živi prvi put u svom odraslom životu. Ova komediografska drama postigla je odličnu gledanost, posebno u SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije