TV

Neobični izbor kralja robota i gastronomska Huawei promocija

Neobični izbor kralja robota i gastronomska Huawei promocija
Neobični izbor kralja robota i gastronomska Huawei promocija

Novo, 25. izdanje emisije m:agazin možete pogledati u subotu,13.decembra u 16.15 časova naprogramu Alternativne televizije, a i ovoga puta vam donosimo nasvježije informacije o neobičnim tehnološkim dostignućima, pa ćemo tako u potrazi za njima obići Poljsku, zatim Francusku i Englesku, ali i Južnu Koreju, gdje su se održavali više nego interesantna okupljanja i sajmovi posvećeni tehnologiji.

Kada se spomene robotika obično pomislimo na neke fabrike, gdje se ona najčešće primjenjuje.

Ipak, to ne mora nužno biti tako, što su dokazali studenti iz Krakova u Poljskoj, koji su organizovali jedan sasvim neobičan simpozijum, na kojem se birao "kralj robota".

O čemu se tačno radi saznaćete ako budete sa nama u najnovijem izdanju m:agazina. I to, naravno, nije sve. Najbolje smo ostavili da otkrijete sami u subotu.

Sa vama će i u ovom izdanju biti Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će se potruditi da vam 20 minuta prođe u znaku zabave i zanimljivosti, a takođe ćete vidjeti kako je bilo na neobičnoj gastronomskoj promociji smartfona Huawei Ascend G630u Banjaluci,u organizaciji kompanije m:tel.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto u m:agazinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije