TV

Olja Bećković prelazi na Pink, ponudili joj platu veću od 5.000 evra?

Olja Bećković prelazi na Pink, ponudili joj platu veću od 5.000 evra?
Olja Bećković prelazi na Pink, ponudili joj platu veću od 5.000 evra?

BEOGRAD - Autorska emisija Olje Bećković "Utisak nedelje", jedna od najdugovječnijih televizijskih emisija koja je vremenom postala zaštitni znak TVB92, mogla bi uskoro da se preseli na Pink.

Čelnici Pinka prvi su reagovali na vijest da Bećkovićeva planira odlazak s B92 i poslali joj ponudu da "Utisak" preseli na Pink, saznaje Telegraf.

"Osim maksimalno odrešenih ruku i tehmičkih uslova koji omogućuju da emisiju može da pokrene još dasnas, ponuđena joj je i plata veća od 5.000 evra mesečno, plus bonusi", kaže izvor Pinka, blizak Željku Mitroviću. "Pink jedini ima tehničke mogućnosti da njena emisija izgleda svetski, a čuvši da Olja planira odlazak s B92 Željko je odmah reagovao. Osim toga, i plate za koju se priča da bi bila oko 5.000 evra mesečno, ponudiće joj i bonuse za veliku gledanost, ali i ono najvažnije - odrešene ruke i nemešanje u uređivačku politiku emisije."

Željko Mitrović je potvrdio saznanja, ne željevši da komentariše vjerovatnoću prelaska Olje Bećković dok od nje ne dobije povratni odgovor. Na pitanje da li je tačno da je spreman da joj ponudi 5.000 evra mjesečno, rekao je: "Ne, spreman sam da joj ponudim više od toga!"

Inače, na sajtu peticije24.com izrevoltirani bivši radnici televizije B92 zbog neslaganja sa trenutnom uređivačkom politikom ove medijske kuće pokrenuli su internet peticiju "Promjena imena medijske kuće B92", kojom apeluju na grčke vlasnike da promijene ime ove televizije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije