TV

Open IPTV donosi nove sadržaje

Open IPTV donosi nove sadržaje
Open IPTV donosi nove sadržaje

I narednih dana uz Open IPTV možete uživati u mnoštvu zanimljivih televizijskih sadržaja, najavili su iz kompanije ''M:tel''.

Od sadržaja svkako treba izdvojiti mega premijeru zasnovanu na bestseleru DžonaGrina, film mladog američkog reditelja Džoša Buna “Krive su zvijezde” prikazuje pravu ljubav dvoje tinejdžera koji prihvataju jedno drugo u nevjerovatnim fizičkim i emotivnim iskušenjima. Ljubavna drama iz 2014, u kojima glavne uloge tinejdžera oboljelihod raka, tumače Šejlin Vudlii Ensel Elgort, ovjenčana je brojnim nagradama, a mega premijera na HBO-u zakazana je za 10. maj u 20.05 časova.

Dan ranije, u subotu 9.maja, sa početkom u 20.05 časova, takođe na kanalu HBO možete  pogledati još jednog dobitnika “Oskara”, film “Ona”. Ovo sjajno dramsko ostvarenje vodi Vas u Los Anđeles, u kojem u bliskoj budućnosti, živi Teodor-kompleksan i osjećajan pisac.

Poslije okončanja duge veze osjeća se slomljeno i počinje da se zanima za novi, napredni operativnis istem, dizajniran da zadovolji sve njegovepotrebe. Film je režirao Spajk Džounz, a igrajuHoakinFeniks, Ejmi Adams, Olivija Vajld idrugi.

U sekciji  “Klasicidanašnjice”, TV CINEMAX  donosi film nominovan za dvije nagrade “Oskar ” muzičko-dramski spektakl “Tomi”. Džek Nikolsoni i Tina Tarner glume u blistavom mjuziklu o “gluvom, nijemom i slijepomdjetetu”, koje postaje fenomenalan fliperaš. Na prpgramu u petak, 15.maja u 20.00 časova.

Dovoljno je reći“Deep Purple” i dovoljan je razlog da pogledate i poslušate snimak kocerta ove sjajne grupe iz Velike Britanije, u srijedu 13.maja. u 23.35 na Radio-televiziji RepublikeSrpske. Smatraju se pionirima i rodonačelnicima hevi metala, zajedno sa grupama “Led Zeppelin” i “BlackSabbath”. Do danas su prodali preko sto miliona albuma. Snimili su osamnaest studijskih i devet živih albuma.

National Geographic Channel donosi specijalnu premijeru dokumentarnog filma “IsušivanjeTitanika” koja je na programu 10. maja u 20.55 časova. Najpoznatija olupina, brod “Titanik”, leži na preko 3,5 kilometara dubine u ledenim vodama Atlantskog okeana. Preko jednog vijeka prošlo je od tragičnog gubitka i tek smo sad u stanju da u potpunosti prikažemo mjesto gdje “Titanik” leži.

Podsjećamo, svi novi Open IPTV korisnicima daju priliku da da iskuse sve što televizija može da pruži krozn ove  Openusluge. Od sada vaše omiljene TV sadržaje možete pauzirati, premotavati, snimati i gledati ukoliko ste ih propustili!

Uz to M:tel do kraja 2015. godine poklanja i sve dodatne premium TV pakete, HBO, Cinemax, Plus, Sport i Pink Plus, koji sadrže preko 30 dodatnih programa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije