TV

Pogledajte hitove uz m:tel i Open IPTV

Pogledajte hitove uz m:tel i Open IPTV
Pogledajte hitove uz m:tel i Open IPTV

Pet prijatelja u dvadesetim godinama postaju zatočenici u zabačenoj kolibi. Kada otkriju "Knjigu mrtvih", oni nesvjesno prizovu uspavane demone koji žive u obližnjoj šumi i koji redom počinju da ih opsjedaju.

Ovo je u najkraćem opis radnje horor filma "Zli mrtvi", koji je na programu TV kanala HBO u subotu, 20. septembra, s početkom u 22.10.

Režiser je Fede Alvares, dok se u glavnim ulogama pojavljuju Džejn Levi, Šajlo Fernandes, Lu Tejlor Puči i drugi.

Nedjelja, 21. septembar, donosi nam Nedjeljnu mega premijeru filma "Veliki Getsbi". Baz Lirman potpisuje režiju, dok Leonardo di Kaprio, Tobi Megvajer, Keri Maligen i brojna druga zvučna glumačka imena Holivuda dočaravaju dramski zaplet. Godine 1922. lakovjerni Nik Karavej sa Srednjeg zapada seli se u Njujork. Smjestivši se u kuću pored imućnog Džeja Getsbija, Karaveja sve više oduševljavaju žurke koje se organizuju na imanju njegovog komšije...

HBO nam donosi za srijedu u 17.35 biografsku dramu "Linkoln", koju potpisuje najbolji među najboljima - Stiven Spilberg. Spilbergov "Linkoln" pruža intiman pogled na najopasnije i najznačajnije trenutke u životu američkog vođe, u vrijeme podizanja mračne sjenke ropstva, i u trenucima u kojima je država oslabljena ratom morala da djeluje kao jedna cjelina.

Petak, 26. septembar, u 20 časova na kanalu HBO COMEDY rezervisan je za komediju "Ko je faca?" Režiser Ted Deme nam uljepšava veče pričom o Dr Druu i Ed Laveru koji glume neuspješne berberine, primorane da urade nešto nevjerovatno i pridruže se njujorškoj policiji. Dok se vozikaju Harlemom u friziranim policijskim kolima nesvjesno postaju heroji društva.

Cinemax ima pravu preporuku nedjelje. "Bosonoga u parku" naziv je komedije u kojoj igraju veliki Robert Redford i Džejn Fonda. Oni nam dočaravaju kako bračna harmonija nestaje u nezamislivo malom stanu. I to nakon medenog mjeseca. Ovaj film nasmijaće vas petak u 20 časova.

Podsjećamo da su u okviru Trio Plus i Quadro Plus HBO i Cinemax dodatni paketi uključeni u cijenu pretplate, dok drugi open korisnici mogu da se pretplate na pakete po cijeni od 4 KM+PDV za Cinemax i 7,50KM+PDV za HBO. U okviru HBO paketa besplatno je dostupna i HBO videoteka, sa preko 100 naslova koji se mogu pogledati kad god vama to odgovara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije