TV

Pratite i vi najnovije premijere na HBO

Pratite i vi najnovije premijere na HBO
Pratite i vi najnovije premijere na HBO

U ponedjeljak, 22.06.2015. godine na kanalu HBO biće premijerno prikazana druga sezone HBO serije Pravi detektiv, te premijere dvije nove HBO serije Igrači i Na ivici.

Mtel i Open IPTV svim svojim korisnicima Osnovnog i Start paketa, koji nisu pretplaćeni na HBO paket, omogućiće gledanje navedenih serija na novom kanalu HBOPRO koji će biti dostupan 22. juna u vremenu od 19.30 do 22.30 časova na poziciji 705.

Radnja nove sezone serije Pravi detektiv vrtiće se oko bizarnog ubistva koje spaja tri policajca i jednog kriminalca, dok svaki od njih pronalazi svoj put u mreži zavjereništva i izdaje u sušnim predjelima Kalifornije. Kolin Farel je Rej Velkoro, kompromitovani detektiv u industrijskom gradu Vinči, u blizini Los Anđelesa. Vins Von igra Frenka Semjona, kriminalca i biznismena koji je u opasnosti da izgubi sve što je stekao u životu, dok njegova supruga i najbliži saveznik (Keli Rajli) teško izlazi na kraj sa izborima koje ona i njen muž donose. Rejčel Mekadams je Eni Bezerides, detektivka iz okruga Ventura, koja se često ne slaže sa sistemom za koji radi, dok Tejlor Kič igra Polu Vudroa, ratnog veterana i policajca motociklistu drumske patrole Kalifornije. On otkriva mjesto zločina koje će pokrenuti istragu koja uključuje tri različite policijske grupe, višestruke kriminalne mahinacije i milijarde dolara...Na programu HBOPRO u 20.05 časova.

Serija  Igrači govori o životima bivših i sadašnjih igrača američkog fudbala. Dvejn Džonson glumi Spensera Strasmora, bivšeg sportistu. Tu je i Čarls (Omar Benson Miler), predusretljivi bivši profesionalni sportista u potrazi za novom karijerom, Riki (Džon Dejvid Vošington), izuzetno kompetitivni i produhovljeni profesionalni sportista, Džo (Rob Kordri), finansijski savjetnik koji zaista daje sve od sebe kako bi se uklopio, Džejson (Troj Geriti), najbolji sportski agent, Vernon (Donovan W. Karter), profesionalni sportista posvećen porodici, Džuli (Džasmin Simon), žena bivšeg profesionalnog sportiste, Stefani Majkls (Tejlor Kol), novinarka ESPN televizije, koja je u romansi sa Spenserom i Tina (Latoja Laket), udovica jednog od Spenserovih najboljih prijatelja. I mada su svi oni profesionalci kada je posao u pitanju, problem im je kad sportsko polje zamijene privatnim, u kome nema striktnih pravila…  Na programu HBOPRO u 21.05 časova.

Nova HBO serija Na ivici je polusatna serija od 10 epizoda prepuna crnog humora, a fokusira se na geopolitičku krizu i njen uticaj na tri potpuno različita i očajna muškarca.

Kad paranoični general preuzme kontrolu nad Pakistanom i njegovim nuklearnim arsenalom, sudbina svijeta leži na leđima tri nevjerovatna Amerikanaca: državnog sekretara Voltera Larsona (tumači ga oskarovac Tim Robins), skromnog diplomate Aleksa Talbota (dva puta za Zlatni globus nominovani Džek Blek) i uspješnog borbenog pilota Zika Tilsona (Pablo Šrajber). Od turbulentnih ulica na Bliskom Istoku, preko sobe za krizne situacije u Bijeloj kući, do nosača aviona na Crvenom moru, ove tri napaćene duše moraju da se izvuku iz haosa koji ih okružuje i spasu planetu od Trećeg svjetskog rata. Na programu HBOPRO u 21.35 časova.

Ne propustite mogućnost da zavirite u svijet najnovijih svjetslkih televizijskih ostvarenja potpuno besplatno. Mtel vas poziva da budete uz Open IPTV i HBOPRO u ponedjeljak, 22. juna od 19.30 do 22.30 časova.

Da bi promotivni kanal HBOPRO korisnicima bio vidljiv potrebno je pritisnuti HOME na daljinskom upravljacu ili ga izabrati putem EPG-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije