TV

Siluete, crvena i bijela dominirale crvenim tepihom Emija

Siluete, crvena i bijela dominirale crvenim tepihom Emija
Siluete, crvena i bijela dominirale crvenim tepihom Emija

LOS ANĐELES - Crvena i bijela ali i dobro krojene haljine dominirale su crvenim tepihom na dodjeli najznačajnijih TV priznanja - Emi nagrada.

Crvena, često riskantna boja pošto se utapa u boju tepiha, bila je obje godine jedna od favorita za zvijezde poput Džulije Luis-Drajfus (Veep) koja je nosila dizajn Karoline Herere i Kler Dejns (Homeland) koja je imala Živanšija.

Dame iz serije "Mad Men" (Ljudi sa Menhetna) Kristina Hendriks i Dženueri Džouns odlučile su se za asmimetričnu cinober Markesa haljinu, odnosno Prabal Gurung haljinu bez bretela.

Zvijezda serije "Big Bang Theory" (Štreberi) Kejli Kuko izabrala je haljinu Monik Luiljer sa roze cvjetnim motivima dok je Mindi Koling nosila usku Kenzo haljinu.

"Crvena je zabavan, lagan način da se nosi boja koja je posljednjih godinu dana u modi", rekao je Erik Vilson, urednik modnih vijesti u InStyle magazinu.

Kao kontrast crvenoj, neke su se odlučile za smjele nijanse poput Elison Dženi koja je imala purpurnu haljinu Nikolasa Džebrana, Samira Vajli (Orange is the New Black) odlučila se za žutu Kristijan Sirijano haljinu, a njena koleginica Tajrin Mening za vintidž zlatnu Azaro haljinu.

Pjevačica Gven Stefani nosila je srebrnu suknju i top sa zlatnim metalik akcentima koji je dizajnirao Versaće, dok je Ejmi Feler izabrala srebrnu, duboko sječenu haljinu Teije.

"Ovo je najseksipilniji crveni tepih koji sam vidio u posljednjih nekoliko godina", rekao je Vilson. "Moda se uzdigla proteklih godina sa zvijezdama koje prate modu i svjesno učestvuju u njoj."

Monohromni tonovi i dalje su bili popularni izbor da se "štrči" na tepihu. Robin Rajt (House of Cards) izabrala je Ralf Lorenov bijeli kombinezon dok je Tejlor Šiling (Orange is the New Black) imala krem haljinu Zuhaira Murada ukrašenu perlama.

Mišel Dokeri se takođe odlučila sa krem haljinu s akcentima plave i zelene, a sličnu je nosila i Elison Vilijams.

Lizi Kaplan je nosila crno-bijelu Donu Karan dok je Džulijana Margilis iz serije "The Good Wife" nosila zanimljivu crnu haljinu Nasriska Rodrigeza ukrašenu perlama.

Sara Polson je izazvala komešanje na crvenom tepihu crnom Armani Prive haljinom bez bretela, koja je imala raskošan rad od perli zbog čega je zapela o žbunje pored crvenog tepiha.

Džulija Roberts se odlučila za kratku teget Eli Sab haljinu.

Bilo je tu i izbora koji su podijelili modne kritičare poput blijedo roze košulje Lene Dunam uparene sa višeslojnom suknjom Đanbatiste Valija, za koju su neki ocijenili da joj loše stoji, dok Vilijams smatra da je "zabavna poput ličnosti" zvijezde serije "Girls".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije