TV

Tablet koji spašava živote i stripovane SMS poruke

Tablet koji spašava živote i stripovane SMS poruke
Tablet koji spašava živote i stripovane SMS poruke

BANJALUKA - Novo, 21. izdanje emisije "m:agazin" možete pogledati u subotu, 15. novembra, u 16.15 na programu Alternativne televizije.

I ovoga puta vam donosimo nasvježije informacije o neobičnim tehnološkim dostignućima, među kojima je i tablet namijenjen medicinskom osoblju, a čija je svrha da spasi živote pacijenata.

Ukoliko ste među onima koje mrzi da kuckaju SMS poruke, najnovija aplikacija koja pretvara vaše riječi u urnebesne stripove vam možda promijeni mišljenje. Na koji način funkcioniše, gdje i kako se može nabaviti, saznaćete ako budete sa nama u najnovijem izdanju m:agazina.

I to, naravno, nije sve. Najbolje smo ostavili da otkrijete sami u subotu.

Sa vama će i u ovom izdanju biti Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će se potruditi da vam 20 minuta prođe u znaku zabave i zanimljivosti, a takođe ćete vidjeti TV izvještaj sa nedavno održanog SONY takmičenjau video-igrama, u organizaciji kompanije "m:tel".

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na [email protected], a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto u "m:agazinu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije