TV

m:tel i Open IPTV preporučuju hit filmska ostvarenja

m:tel i Open IPTV preporučuju hit filmska ostvarenja
m:tel i Open IPTV preporučuju hit filmska ostvarenja

Televizijski kanal HBO za utorak, 9.12. 2014. godine sa početkom u 20.05 časova zakazuje druženje sa fenomenalnim dramskim ostvarenjem „Mala crvena kolica“. Priča se vrti oko osmogodišnjeg Zaka koji kreće sa svojim malim crvenim kolicima da pomogne američkoj djeci beskućnicima, neposredno nakon uragana Čarli.

U čertvrtak, 11.12.2014. na TV kanalu HBO COMEDY ne propustite komediografsku dramu „Raj“. Preživjevši avionsku nesereću, 21-godišnja Lem napušta svoj gradić, bogobojažljivu Montanu i odlazi u Las Vegas. Ubrzo stiče nove prijatelje i ova nekada pobožna djevojka otkriva šta sve svijet ima da joj ponudi

Politički zaplet nas očekuje u subotu 6.decembra u 20.15 časova na kanalu Cinemax i to u fantastičnoj drami „Preveliki za propast“. Fokusiran na ministra finansija SAD-a Henrija Polsona, film zaviruje iza zatvorenih vrata i istražuje vezu između finansijskog tržišta SAD-a i Bijele kuće.

„Mlada Marokanka očajnički pokušava da sa svojim ženskim pank bendom sakupi novac za demo snimak koji će dati muzičkom producentu, pa odlučuje da prihvati ponudu dilera droge i odveze kola puna kokaina preko planina“. Ovo je u najkraćem scenario filma „Izdajice“, koji je na programu u srijedu, 10.12. 2014. u 20.30 časova takođe na kanalu Cinemax.

FOX TV za mjesec decembar 2014. godine prikazuje značajna filmska ostvarenja, svakog vikenda u 22.00 časa.  Već u subotu, 6.12. sjajni Met Dejmon igra u filmu „Zauvijek zajedno“, a dan kasnije 7.12, takođe u 22.00 na programu je holivudski spektakl „Avatar“, Džejmsa Kamerona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije