Zanimljivosti

"Kriva je": Policija izdala nalog za hapšenje Else iz crtanog filma "Frozen"

"Kriva je": Policija izdala nalog za hapšenje Else iz crtanog filma "Frozen"
"Kriva je": Policija izdala nalog za hapšenje Else iz crtanog filma "Frozen"

Snijeg širom SAD napadao je u toj mjeri da je u mnogim dijelovima zemlje potpuno onemogućio funkcionisanje saobraćaja, ali i svakodnevnih aktivnosti stanovnika.

Iako se radi o uslovima koji otežavaju posao snagama održavanja reda i mira, policajci iz savezne države Kentaki tome su prišli s dozom humora i vrlo brzo detektovali krivca za zimske probleme, piše "Time".

Naime, na svojim su stranicama raspisali šaljivu "potjernicu" za princezom Elsom iz popularnog animiranog filma "Frozen", koji je prošle godine bio bez premca u konkurenciji na dodjeli "Oscara".

"Izdajemo nalog za hapšenje princeze Else od Arendela. Osumnjičena je plavokosa ženska osoba, koja je posljednji put viđena u dugoj plavoj haljini i poznata je po izvedbi pjesme 'Let it Go!'. Kao što vidite po vremenu, radi se o vrlo opasnoj osobi i zato joj nemojte prilaziti", piše u potjernici objavljenoj na službenoj Facebook stranici policijske stanice u gradiću Harlanu, prenosi 24sata.hr.

Potjernica je ubrzo postala pravi hit na društvenim mrežama pa ju je dosad "lajkovalo" gotovo 6.000 ljudi, a podijelilo više od 11.000.

Ako slučajno negdje vidite Elsu, sada znate na koju se adresu morate javiti!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije