Pozornica

Čekajući Marčela uspjeh za cijeli grad

TREBINJE - Predstava "Čekajući Marčela" u koprodukciji Kulturne scene "Male stvari" iz Trebinja, koja je na ovogodišnjem festivalu pozorišta Teatra Fedra u Bugojnu proglašena najboljom, predstavlja podsticaj za dalji rad i napredak, kao i uspjeh za cijelo Trebinje, rekao je danas novinarima u Trebinju Željko Milošević, umjetnički direktor kulturne scene "Male stvari".

Miloševiću je tada pripala i nagrada za najbolju režiju pozorišnog komada "Porodične priče" Biljane Srbljanović, u izvođenju Kulturne scene "Male stvari", dok je žiri festivala Jeleni Drgić dodijelio nagradu za najbolju žensku ulogu u toj predstavi.

"Ovo nije uspjeh samo za članove već i za cijeli grad", rekao je Milošević i dodao da su ove dvije predstave bile jedna drugoj konkurencija, ali da su na kraju podijelile glavne nagrade.

Načelnik opštine Trebinje Dobroslav Ćuk je istakao da će opština i ubuduće podržavati sve ono što je afirmativno za Trebinje i njegovu kulturu, jer kulturni programi sve više postaju prepoznatljiv brend ove opštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije