Hrana i piće

Kome ide 5000 KM?

Kome ide 5000 KM?
Foto: N.N. | Kome ide 5000 KM ?!

Bliži se završnica kulinarskog showa Luk ili med. Ovo je sedmica u kojoj će se odlučiti o pobjedniku pete sezone ovog popularnog TV programa. Finalna emisija donosi susret najboljih kuvara amatera, onih koji su prema ocjenama žirija zaslužili nastup u spektakularnoj večeri, pravoj poslastici za sve koji uživaju u kuvanju.

U najdinamičnijem finalu kulinarskog show programa „Luk ili med“, 28.12. u 21:00 na ATV-u, pored šarmantnog, ali strogog žirija, glavnu riječ će da vodi uvijek raspoložena Dijana Radulj, a takmičari će morati vjerno kopirati jela koja im kao zadatak pripremi svako od tri člana stručnog žirija. Izazov će biti znatno teži jer će pored neophodne sličnosti u izgledu, učesnici imati priliku prije početka pripreme svako jelo i probati, te će Đorđe, Peđa i Miro osim vizuelnog utiska posebnu pažnju posvetiti ocjenama ukusa kojeg će ovaj put takmičari morati pogoditi.

Sigurno se niko od finalista neće štediti znajući da će pobjednici pored nevjerovatnog iskustva, kući ponijeti i glavnu nagradu u vrijednosti od vrtoglavih 5000 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije