Hrana i piće

Luk ili med: Pala prva desetka

Luk ili med: Pala prva desetka
Foto: N.N. | Luk ili med: Pala prva desetka

Već u drugoj emisiji pala je i prva desetka.

Takmičari su sinoć imali zadatak da spoje nespojivo, ali oni su uspjeli da sjedine zadane namirnice u ukusna jela, poprave utisak i zarade značajno bolje ocjene od članova žirija.

Za odličnu ideju i savršenu izvedbu, „budući Jamie Oliver“ Stefan i njegov drug Nikola, dobili su najvišu ocjenu od Predraga Tošića.  Na komplimentima i pohvalama nisu štedjeli ni Miro i Đorđe, te su njihovom jelu dodijelili devetke.

Burito, tamale, tortilje, enčilada, salsa, guakamoli ili naćosi.  Pretpostavljate da je tema treće emisije meksička kuhinja.

Žiri je odlučio da je takmičarima dovoljno 45 minuta da pripreme glavno jelo, ali to svakako nije sve. Da se ekipe ne bi previše opustile nakon dobrih ocjena koje su zaradili sinoc,  moraće pripremiti i slasni dezert. 

Meksička kuhinja je karakteristična po bogatim okusima, intenzivnim začinima i raskošnim bojama pa se nadamo da će takva biti i jela koja će takmičari postaviti pred žiri. 

Ko se neće snaći u pripremi? Za koga se takmičenje ovdje zaršava, a ko prolazi u naredni krug i nastavlja svoj put ka glavnoj nagradi  5000KM,saznaćemo večeras od 21:00.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije