Hrana i piće

Rasprava se nastavlja: Kivi pizza razljutila Italijana

Rasprava se nastavlja: Kivi pizza razljutila Italijana
Foto: Reddit / Printscreen | Rasprava se nastavlja: Kivi pizza razljutila Italijana

​Ljudi se decenijama svađaju oko toga je li ananasu mjesto na pizzi - ali sada je novi dodatak mnoge ponovno razljutio. Naime, italijanski turista koji je posjetio Dansku izazvao je pometnju na društvenim mrežama nakon što je podijelio sliku kivija na pizzi, piše "Mirror".

Kao odgovor, drugi Italijan je u komentarima napisao: "Italijanska krv u meni ključa, ko god da je ovo napravio nadam se da više nikada neće praviti pizze." Drugi ogorčeni korisnik Reddita komentarisao je: "Razumijem kako bi se okus kivija mogao jako dobro upariti s marinarom i sirom, međutim, ovo izgleda kao nešto što se nikada ne bi smjelo miješati."

Treći isto nije bio oduševljen:

"Ma daj čovječe, mogao bih još pristati na ananas, ali koji je ovo vrag, jedino što je gore od ovoga je čokoladna pizza." Međutim, drugi su savjetovali ljudima da probaju pizzu prije nego što ga osude. "Zašto morate nekome pokvariti užitak? Ako vam se ne sviđa, nemojte ju jesti!"

Nastavili su:

"U Poljskoj sam jeo veliku pizzu s kivijem, slaninom i Oscipekom (dimljeni sir napravljen od slanog ovčijeg mlijeka). Bila je ukusna", drugi korisnik je dodao.

Još jedan se složio: "Vjerovatno ima sličan okus kao ananas na pizzi, nemam ništa protiv."

Mnogi su tvrdili da su znatiželjni i da žele to isprobati, dok su se drugi šalili kako ne znaju koja će pizzerija to staviti u prodaju i "rizikovati da ih neko napadne", prenosi "Večernji list". 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije