Jet set

Mari ne žali zbog podrške nezavisnosti Škotske

Mari ne žali zbog podrške nezavisnosti Škotske
Mari ne žali zbog podrške nezavisnosti Škotske

LONDON - Teniser Endi Mari izjavio je da ne žali zbog toga što je javno podržao nezavisnost Škotske, ali bi volio da je to uradio na drugačiji način, pošto je na "Tviteru" istrpio negativne komentare.

Mari je bio izložen uvredama jer je u poruci na ovoj društvenoj mreži podržao glasanje za nezavisnost Škotske uoči početka referenduma.

On je u izjavi Bi-Bi-Siju u Kini rekao da će Velika Britanija biti jača poslije referenduma i da želi da se takmiči za Britaniju do kraja karijere.

Mari je izjavio da "ne žali zbog izražavanja mišljenja", ali da je to trebalo da učini drugačije. Teniser je naglasio da želi da "krene dalje".

"To je bio veoma emotivan dan za škotski narod, čitavu zemlju i čitavo Ujedinjeno Kraljevstvo. Način na koji sam to rekao, na koji sam to poslao, to zaista nije u mom karakteru. Obično ne radim takve stvari", rekao je teniser.

On je dodao da je zbog toga "malo razočaran" i da ne može vratiti stvari unazad, ali da će se u narednim mjesecima koncentrisati na tenis.

Mari je nekoliko časova prije početka referenduma na "Tviteru" napisao da je zbog negativnosti kampanje za glasanje protiv nezavisnsti potpuno promijenio pogled na ovo pitanje. "Hajde da to uradimo", napisao je teniser.

On nije želio da objasni šta je želio da kaže tom porukom.

"Ne želim da idem u detalje. Jasno je da su to bili teški dani za mene. Što se mene tiče, samo želim da krenem dalje, a nadam se da to mogu i svi ostali", rekao je Mari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije