Jet set

Milica Todorović: Strahujem da ću morati na operaciju

Milica Todorović: Strahujem da ću morati na operaciju
Milica Todorović: Strahujem da ću morati na operaciju

Milica Todorović strahuje da će morati na operaciju, pošto su joj ljekari otkrili polipe na glasnim žicama.

Pjevačica je bila zatečena kada joj je doktor saopštio dijagnozu i da mora da se pridrža njegovih savjeta, jer će u suprotnom morati na operaciju. Todorovićeva za „Alo!“ prvi put govori o svojim zdravstvenim problemima i nada se da će sve proći u najboljem redu.

''Kada mi je doktor rekao da imam početnu fazu polipa na glasnim žicama, bukvalno sam se skamenila. Jako sam se uplašila i pridržavam se svega što mi je doktor rekao. Nisam pričala nekoliko dana posle pregleda, jer me je doktor tako savetovao'', kaže ona.

Milica Todovrović prije nekoliko mjeseci uplovila je u ljubavnu vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je u tom trenutku bio oženjen pjevačicom Andreom Demirović. Koliko je njihova ljubav jaka, najbolje pokazuje činjenica da je Miloš sve vrijeme bio uz Milicu kada je saznala da ima problem sa glasnim živaca. Paunović svakodnevno tješi pjevačicu i objašnjava joj da će sve biti u redu, i da samo treba da se pridržava savjeta ljekara.

''Isto sam rekla i Katarini Grujić da mora da odmara glasne žice kad god može. Ne znam šta bih radila kada bih morala da operišem glasne žice'', rekla je uplašeno Milica za „Alo!“. Kako pjevačica dalje navodi na pregled kod doktora otišla je pošto je prethodno boljelo grlo, a drugih simptoma nije imala.

''Bolelo me je grlo i zato sam posetila doktora, čisto da mi prepiše nešto kako bi sanirala tu upalu. Sva sreća, pa sam otišla na vreme i sada se striktno pridržavam saveta lekara. Ne smem ni da zamislim šta bi se desilo da sam zanemarila upalu'',  završava priču Milica.

Da je ova dijagnoza ozbiljno uzdrmala plavokosu pjevačicu govori i činjenica da Todorovićeva ne pije ništa hladno, ne priča glasno, te da dan poslije nastupa obavezno odmara grlo. Nikako ne želi da rizikuje da joj se stanje pogorša, a koliko je zaliječila grlo vidjeće za desetak dana kada joj je zakazana kontrola.

Katarina Grujić ostala bez glasa!

Miličina koleginica Katarina Grujić pre nekoliko mjeseci operisala je polipe na glasnim žicama, ali joj se do danas nije vratio glas. Pjevačica je očajna zbog toga, a skoro je izjavila da upada u depresivna stanja jer nije sigurna da će joj se glas ikada više vratiti. Grujićeva je taman počela da se probija na estradi, a nakon dvije pesme, koje su postale hitovi, ona je ostala bez glasa. Kako dani prolaze, sve manje se nada da će ikada uzeti ponovo mikrofon u ruke, ali ne želi da je takve misli demorališu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije