Jet set

Stanija ostala bez posla

Stanija ostala bez posla
Stanija ostala bez posla

Starleta Stanija Dobrojević vratila se u Srbiju, jer je dobila otkaz na mjestu hostese u kockarnici u Atlantik Sitiju, koju je vlasnik morao da zatvori zbog finansijske krize.

Naime, da bi se izvukao iz dugova vlasnik je bio prinuđen da ugasi  lanac kazina, a svi zaposleni su uslijed toga dobili otkaz. Srpska starleta se tako, poput studenata i ostalih radnika, našla na ulici, pa je odlučila da ne luta po bijelom svetu, već da se vrati kući.

'' Generalno, u Atlantik Sitiju ekonomija nije više tako dobra i bankrotirali su mnogi, pre svega mnoge kockarnice u koje su uložene milijarde. Što se mene tiče, ja sam u najboljem redu, ali ne želim više da budem tamo. Od menadžera imam ponudu da me prebaci u Los Anđeles, ali već pregovaram s jednom modnom kućom u kojoj se usavršavam da budem fešn menadžer i treba da krenem na obuke u Njujork. Sada je vreme da radim nešto što je u vezi sa mojim zvanjem diplomiranog ekonomiste; rekla je Stanija.

Ona tvrdi da nije odustala od Amerike, ta da će na ljeto ponovo otići tamo trbuhom za kruhom, a do tada pokreće u Srbiji svoj privatni biznis u dizajniranju kruna i proizvodnji organske kozmetike, prenosi Alo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije