Jet set

Velika čast: Đokovići iz "kraljevske lože" gledali Novaka na Vimbldonu

Velika čast: Đokovići iz "kraljevske lože" gledali Novaka na Vimbldonu
Velika čast: Đokovići iz "kraljevske lože" gledali Novaka na Vimbldonu

LONDON - Ogromna čast ukazana je Novaku Đokoviću i čitavoj njegovoj porodici na ovogodišnjem Vimbldonu.

Organizatori najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu pokazali su koliko cijene dvostrukog šampiona i najboljeg svjetskog tenisera svojim gestom uoči njegovog meča protiv Filipa Kolšrajbera.

Organizatori Vimbldona ukazali su ogromnu čast roditeljima Novaka Đokovića pozvavši ih da iz "kraljevske lože", gdje su smještene samo zvanice i gosti od najvišeg ugleda, posmatraju meč svoga sina.

Za one koji nisu upućeni, ovo je ogromna čast koja mnogim drugima nije bila upriličena i samo rijetki dobiju takvu priliku. Mjesto sa kojega je Đokovićeva porodica posmatrala meč protiv Kolšrajbera je namijenjeno, prije svega, članovima kraljevske porodice kada dođu da posmatraju teniske mečeve, obično u završnici turnira.

Pored njih tu se nalaze najviše moguće zvaničnice i zaista morate biti osoba od velike važnosti i još većeg ugleda da biste dobili pozivnicu za "rojal boks". Međutim, to nije sve, jer ovaj poziv nije važio samo za ovaj duel srpskog tenisera, već im je rečeno da tokom cijelog turnira mogu posmatrati bilo koji meč na centralnom terenu iz te "kraljevske lože".

Kako "Telegraf" ekskluzivno saznaje, Britanci su shvatili kakav ogroman uspjeh su napravili i odlučili da ukažu ovakvu vrstu časti njegovim roditeljima, jer vrlo dobro znaju da bez bezrezervne podrške koju je dobijao od braće i oca i majke ni on ne bi bio tu gdje jeste sada.

Izuzetno su upućeni u to koliko je porodica uložila u Novaka koga smatraju svojim članom i zato su prilikom upućivanja poziva njegovoj porodici istakli da su i oni njihovi članovi, jer su stvorili takvog čovjeka i tenisera koji ostvaruje nadljudske rezultate.

"Telegraf" je dobio ekskluzivne fotografije porodice Đoković iz "kraljevske lože".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije