Jet set

Vlado Georgiev: Jedva čekam da se oženim

Vlado Georgiev: Jedva čekam da se oženim
Vlado Georgiev: Jedva čekam da se oženim

Kantautor za kojim uzdiše većina žena u Srbiji riješio je da stane na kraj svom momačkom životu.

Drage dame, dobra vijest. Ili loša, zavisi od toga kako na to gledate. Vlado Georgiev je riješio da se ženi.

"Ženio bih se čim pre! Prvom prilikom i jednostavno ne mogu da dočekam taj dan", rekao je kroz smijeh Vlado u razgovoru za „Blic“.

Ipak, Georgiev nije želio da odgovori direktno na pitanje da li već postoji neka konkretna dama pored koje planira da se skrasi, niti kada će se to desiti.

"Po mom osmehu se vidi da se dobro osećam. Sada ja odgovor uvijam u takozvane oblande. Ali da, Vlado Georgiev ima kez", rekao je pjevač, iz čega se dalo zaključiti da je emotivno zadovoljan i da vjerovatno ima djevojku.

Uz njega je to nezaobilazna tema, a kaže i da ga majka sve češće pita kada će se oženiti i nagovara ga da to bude što prije.

Ono što je sigurno jeste da svadbe i ženidbe neće biti prije Vladovog koncerta u Novom Sadu 21. novembra. Ali nije isključeno da će se u publici naći neka od njegovih simpatija, bar sudeći prema njegovom osmijehu kada smo ga to pitali.

"Pripremili smo nešto novo za koncert 21. novembra u Spensu, ali ne smem da otkrivam šta. Šou će biti sličan onom koji sam imao u Areni. Spens je odličan koncertni prostor i napravićemo pravu žurku", kaže pjevač koji je ljeto proveo uglavnom u svom rodnom Herceg Novom, a imao je nekoliko nastupa na Kanli kuli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije