Jet set

Za seks nudio 10.000 funti

Za seks nudio 10.000 funti
Za seks nudio 10.000 funti

Andreas Pereira, mlada nada Mančester junajteda, našao se na naslovnicama engleskih medija zbog nemoralne ponude Keli Mekini, 19-godišnjoj studentkinji, za seks u troje.

Pereira je debitovao za prvi tim u nedjeljnoj utakmici protiv Totenhema. Brazilac, koji se rodio u Belgiji, upoznao je studentkinju na božićnoj zabavi. Ponudio joj je zabavu u troje, zajedno sa saigračem Padijem Meknerom, piše "Daily Mail", koji je navodno u posjedu prepiske razgovora. Pereira je pitao 19-godišnjakinju koliko traži i dodao da je spreman platiti 5.000 funti, ostatak bi dodao njegov saigrač. Englezi pišu kako Mekner nije imao pojma o ponudi saigrača s "Old Traforda".

"Skoro sam pala sa stolice kad mi je ponudio 10.000 funti za seks. Kakav mizeran čovjek moraš da budeš da bi to ponudio curi? Nisam takva djevojka i to me jako ponizilo. Očito je očajan pa mora plaćati za seks", kazala je Keli, a prenosi "The Sun".

Pereira bi uskoro trebalo da potpiše novi ugovor s Junajtedom, a žele ga Juventus i PSŽ. O optužbama se oglasio njegov menadžer Leo Šajnkman:

"Mlad je, slobodan i može da spava s kim god hoće. Ne znam zašto bi trebalo da se izvinjava."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije