Jet set

Zaljubljen Švajni iznenadio Anu za rođendan

Zaljubljen Švajni iznenadio Anu za rođendan
Zaljubljen Švajni iznenadio Anu za rođendan

Najbolja srpska teniserka proslavila je 27. rođendan u svom rodnom gradu iako su njeni najmiliji mislili da će ga slaviti negde daleko.

Sa proputovanja kojim je sebe častila, kako je za „Blic“ rekla njena baka Mirjana, Ana Ivanović stigla je na dan rođenja u Beograd sa svojim momkom Bastijanom Švajnštajgerom.

Drugarima je javila telefonom da dolazi, a bratu Milošu da rezerviše mjesto u restoranu „Baraka“, u kome su se kasnije okupili.

"Ana je došla sa dečkom i društvom oko deset uveče, a narednih sat vremena pristizali su njeni prijatelji. Bilo ih je oko četrdeset, svi su bili dobro raspoloženi. Pili su i jeli, a onda je stigla i zelena rođendanska torta s reketom", ispričala je za „Blic“ jedna djevojka koja se tu zatekla.

Kako saznaje Blic, Ana je bila u crvenoj elegantnoj haljini, i cijelo veče nije skidala osmijeh s lica.

"Ana je igrala cele večeri, nije stala. Bastijan se odlično uklopio u društvo, a posebno se družio sa Aninim bratom, s kojim se još ranije upoznao u inostranstvu kada je Ana priredila upoznavanje dečka s porodicom", priča izvor i dodaje da je cijelo društvo čuvalo obezbjeđenje.

Restoran je te noći zbog dobre atmosfere koju su napravile Anine zvanice radio duže nego obično. Slavilo se do jutra uz zabavnu muziku.

Zvanice na proslavi

Zanimljivo je da je Ana zamolila sve goste na proslavi njenog rođendana da fotografije ne stavljaju na društvene mreže, a fotoreporterima je ulaz u restoran bio strogo zabranjen. Međutim, njen bivši trener Nemanja Kontić i njegov drug Petar Đukić su ipak sa svojim pratiocima na Tviteru podijelili atmosferu iz restorana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije